ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Καταφέραμε το ακατόρθωτο, από τις 16:00 στις 19:00»!

Andreas
0 0
Read Time:59 Second

Στην ώρα έναρξης (19:00) των αγώνων της πρεμιέρας στάθηκε ο επιθετικός της Oμόνοιας Αραδίππου, Ανδρέας Κυπριανού, με ανάρτηση που έκανε.

Η ανάρτηση του: Συγχαρητήρια στον ΠΑΣΠ και στο Σπύρο Νεοφυτίδη και ειδικότερα σε όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές της β κατηγορίας που καταφέραμε για κάποιους το ακατόρθωτο. Καταφέραμε τα παιχνίδια να γίνονται η ώρα 19:00 που άλλες χρονιές παίζαμε η ώρα 4 σε θερμοκρασίες 40 βαθμών.

Τουλάχιστον εμείς που είμαστε 30+ αφήσαμε μια παρακαταθήκη για τους νεαρούς που έρχονται από πίσω να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και να αγωνίζονται σε καλύτερες συνθήκες από εμάς. Δείξαμε σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Β κατηγορίας ότι όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και σίγουρα να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπούμε και είναι και το βασικότερο εισόδημα στην οικογένειά μας.

Υγ1. Εννοείται ότι τίποτε εν θα καταφέρναμε αν δεν είχαμε και την στήριξη από τους επαγγελματίες της Α κατηγορίας.
Υγ2. Εννοείται ότι αν δείξει περισσότερη κατανόηση και βοήθεια η ΚΟΠ σίγουρα θα έχουμε και άλλα πολλά καλά για να αναβαθμίσουμε την Β κατηγορία που είναι ο προθάλαμος για την Α και σίγουρα για την εθνική.
Υγ3.Constantinos Samaras Eugenios Antoniou  Έμειναν μας άλλο 2 3 χρόνια ότι καταφέρουμε εν κιαροι 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Επίτροπος Προστασίας: Πρόστιμα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ

Η Επίτρόπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τοποθετείται μέσω ανακοίνωσης για το ζήτημα του κενού ασφάλειας στα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε συνέχεια ανακοίνωσής της, ημερ. 6/8/2021, για το θέμα του κενού ασφάλειας στα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού […]