ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΠΑΝΙΑ 1-3: Τελείωσε το μαρτύριο…

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024 η Κύπρος, η οποία υποδέχθηκε την Ισπανία στο γήπεδο «Αλφαμέγα» και υποχρεώθηκε να μαζέψει τη μπάλα από το πλεκτό της τρεις φορές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ μειώνοντας σε 3-1.

Το παιχνίδι τελείωσε πριν καν αρχίσει, με τους Ισπανούς να σκοράρουν από τα… αποδυτήρια με τον Γιαμάλ (5’) και να πετυχαίνουν άλλα δύο γκολ πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με τους Ογιαρθάμπαλ (22’) και Χοσέλου (28’), σε ένα πρώτο ημίχρονο που η ομάδα μας κατέγραψε μόλις μία τελική προσπάθεια, από ένα μακρινό σουτ του Κάστανου (41’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έριξαν ταχύτητα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι διεθνείς μας που ανέβασαν την απόδοσή τους μετά και τη θερμή υποστήριξη των 10.000 οπαδών, κατάφεραν να κρατήσουν περισσότερο μπάλα σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο, έκαναν φιλόδοξη προσπάθεια και μείωσαν με ένα υπέροχο γκολ του Πηλέα, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Χαράλαμπου Χαραλάμπους (75’).

Ένα γκολ που μέτρησε με χίλια ζόρια, καθώς στο VAR είχαν αντίθετη άποψη βλέποντας επιθετικό φάουλ του Κάστανου στην αρχή της φάσης, όμως ευτυχώς ο διαιτητής δεν άλλαξε την απόφασή του. Τα τελευταία 15 λεπτά κύλησαν χωρίς να αλλάξει κάτι και το 3-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Κύπρος (Τιμούρ Κετσπάγια): Μολ, Ανδρέου, Καρώ (65′ Κούσουλος), Λαΐφης, Γκόγκιτς, Ν. Ιωάννου, Χ. Κυριάκου (46′ Χ. Χαραλάμπους), Κορέια (46′ Πηλέας), Κάστανος, Κυπριανού (46′ Ν. Σπόλιαριτς), Πίττας (60′ Κακουλλής).

Ισπανία (Λουίς ντε λα Φουέντε): Ραγιά, Νάβας (65′ Καρβαχάλ), Λε Νορμάντ (46′ Ντ. Γκαρθία), Τόρες, Γκριμάλντο, Γκάβι, Ζουμπιμέντι, Μερίνο (46′ Α. Γκαρθία), Γιαμάλ (73′ Φ. Τόρες), Ογιαρθάμπαλ (40′ Ριγκέλμε), Χοσέλου.

Γήπεδο: «Αλφαμέγα».

Σκόρερ: 75′ Πηλέας / 5′ Γιαμάλ, 22′ Ογιαρθάμπαλ, 28′ Χοσέλου.

Κίτρινες: Καρώ, Κούσουλος, Σπόλιαριτς / Ριγκέλμε.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Μίκολα Μπάλακιν (Ουκρανία).

Βοηθοί (Ουκρανία): Ολεκσάντρ Μπέρκουτ (α’), Ντιμίτρο Ζαποροζένκο (β’), Βίταλι Ρόμανοφ (4ος).

VAR / AVAR (Ουκρανία): Κατερίνα Μονζούλ / Ολεκσί Ντερενίσκι.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ευχαριστίες του Τιμούρ Κετσπάγια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο...

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ισπανία, δήλωσε στη κάμερα του ΡΙΚ: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο, αλλά κάναμε λάθη, δεχτήκαμε πίεση και δεχτήκαμε τρία γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη η ομάδα, κάναμε αλλαγές. Η διοργάνωση της […]