ΚΥΠΡΟΣ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 0-1: Το πάλεψαν οι μικροί κόντρα στο φαβορί!

Andreas
0 0
Read Time:54 Second

Την ήττα με 1-0 γνώρισε απόψε η Εθνική μας από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο αγώνας αφορούσε την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 και συγκεκριμένα τον τέταρτο όμιλο όπου προηγείται η Πορτογαλία με 12 βαθμούς.

Η πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι διεθνείς μας, δυστυχώς δεν επιβραβεύτηκε με βαθμολογικό κέρδος και η προσπάθεια τους άξιζε για θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και πριν από το γκολ των Πορτογάλλων αλλά και μετά το γκολ και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, που είχε πολύ καλή παρουσία με αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες και παράλληλα ελάχιστα απειλήθηκε η εστία του Κίττου.

Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα και χάρισε τη νίκη στους Πορτογάλους πέτυχε στο 15ο λεπτό ο Ράμος.

Κύπρος: Κίττος, Σεργίου, Νικολάου (78’ Α. Μιχαήλ), Σιέλης, Παναγιώτου, Καραμανώλης, Μ. Ιωάννου, Κωστή (78’ Παρούτης), Κ. Ηλία (46’ Χαραλάμπους), Γερολέμου (60’ Χρυσοστόμου), Κατσαντώνης (60’ Πικής).

Στους άλλους σημερινούς αγώνες Ελλάδα – Λευκορωσία 2-0 και Λίχτενσταϊν – Ισλανδία 0-3.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πορτογαλία414-012
2. Ελλάδα510-111
3. Κύπρος412-17
4. Ισλανδία46-37
5. Λευκορωσία57-73
6. Λιχτενστάιν60-370
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ντάνι Άλβες η επιστροφή! (ΕΠΙΣΗΜΟ)

Οι μεγάλες, ιστορικές και θρυλικές επιστροφές συνεχίζονται στην Μπαρτσελόνα. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Τσάβι στην τεχνική ηγεσίας της, η ομάδα της Καταλωνίας καλεί πίσω ένα ακόμα δικό της παιδί που έγραψε χρυσές σελίδες δόξας με την κυανέρυθρη φανέλα, τον Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ είχε […]