ΛΙΑΣΟΣ: «Δεν περίμενα να φύγω»!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Ο Λιάσος Λουκά μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στον Άρη, το διαζύγιο με την ομάδα της Λεμεσού, την επόμενη ημέρα αλλά και το αν περίμενε αυτή την απόφαση από τον ιδιοκτήτη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη: «Αυτό που μένει είναι η ουσία και ότι χώρισαν φιλικά οι δρόμοι μας. Μιλήσαμε με τον ιδιόκτητη μετά το παιχνίδι και θεώρησαν ότι πρέπει να γίνει μία αλλαγή στην ομάδα. Συζητήσαμε, λήφθηκε αυτή η απόφαση και τώρα υπάρχει η επόμενη ημέρα, αυτά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Τα τελευταία αποτελέσματα που δεν ήταν καλά είναι ένα. Η αγωνιστική εικόνα είναι το άλλο διότι δεν ήταν αυτή που μας έχει συνηθίσει ο Άρης».
Για το αν περίμενε ο ιδιοκτήτης ο Άρης να πάει για πρωτάθλημα και προχώρησε σε αυτή την απόφαση: «Είναι νεαρός ο ιδιοκτήτης, είναι νικητής. Δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση στον Άρη και ο ιδιοκτήτης θέλει κάθε παιχνίδι να κερδίζει».

Για την πορεία του Άρη: «Στις 31 Ιανουαρίου ο Άρης ήταν στην 1η θέση. Εγώ θεωρώ ότι όλα είναι πιθανά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία απόσταση αναπνοής, μεταξύ των ομάδων που μπορεί να καλυφθεί με ένα παιχνίδι. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια τώρα στη β’ φάση. Όλες οι ομάδες αξίζουν την Ευρώπη. Όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Τώρα είναι καινούργιο πρωτάθλημα. Ο Άρης με νέο προπονητή, με αλλαγή ψυχολογία, ίσως τον βοηθήσει και μπορεί να είναι για καλό».
Για το αν αιφνιδιάστηκε από την απόφαση: «Έχω άριστες σχέσεις με τον ιδιοκτήτη. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε, ήταν δίπλα μας, σε ότι θέλαμε. Πάντα ήταν παρών, βοηθητικός και σωστός. Σε όλες τις ομάδες, όταν είσαι στην 1η θέση και δεν έχεις αυτά τα αποτελέσματα, πρέπει να είσαι έτοιμος. Αλλά ναι, δεν περιμέναμε να φύγουμε, βλέπουμε όμως τα δεδομένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους που συνεργαστήκαμε στον Άρη».
Για τον Παύλο Αριστοδήμου: «Ήταν σύμβουλος του ιδιοκτήτη. Ήταν κοντά και σε μένα».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Μαρσέλο: «Θα ήθελα να αποσυρθώ ως παίκτης της Ρεάλ»

Τον περασμένο Ιανουάριο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ έγινε ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τρόπαια (23) κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ισπανικό σύλλογο, ισοφαρίζοντας την αντίστοιχη επίδοση του θρυλικού Πάκο Χέντο. about:blankΠλέον η «βασίλισσα» διεκδικεί το ισπανικό πρωτάθλημα και το Champions League, με τον […]