Μια 5ετία δίχως τίτλο η Γιουνάιτεντ, μένει χωρίς τρόπαιο έπειτα από 12 χρόνια ο Κριστιάνο!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κουνώντας μαντήλι στο Τσάμπιονς Λιγκ μένει κι επίσημα δίχως τίτλο για 5η χρονιά, ενώ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δει τη φετινή σεζόν να γίνεται η πρώτη έπειτα από 12 έτη, δίχως να πανηγυρίσει κάποιο τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο! 

Ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα έπρεπε κι όσο θα ήθελε. Έκανε κινήσεις πολύ μακριά από την περιοχή, δεν «έπιασε» απόλυτα η σκέψη του Ράνγκνικ για τον Ελάνγκα αφού υπήρχαν στιγμές που δεν βρισκόταν κανείς παίκτης της Γιουνάιτεντ εντός περιοχής στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο κι έτσι ήρθε ο αποκλεισμός. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αποχαιρέτησαν την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και μένουν επίσημα δίχως τίτλο για 5η διαδοχική χρονιά. Μαζί με τον σύλλογο, στην επιστροφή του στο αγαπημένο του Μάντσεστερ, θα μείνει χωρίς τρόπαιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό είναι κάτι που ο CR7 δεν συνηθίζει σε καμία περίπτωση! 

Πρόκειται για την πρώτη ποδοσφαιρική χρονιά έπειτα από 12 έτη, που ο Κριστιάνο δεν θα πανηγυρίσει την κατάκτηση κάποιας διάκρισης με την ομάδα του. Και για να γίνει αυτό, έπρεπε και ο ίδιος να μείνει δίχως τελική σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ για 3η φορά στην καριέρα του! 

Η πρώτη ήταν τον Νοέμβριο του 2003 σε ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ, η αμέσως επόμενη ήρθε το 2011 σε ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα τον Μάιο εκείνου του έτους, όταν οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν στην κατάκτηση του τουρνουά. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Μπαρτσελόνα: Θέλει Νεϊμάρ, κλείνει Κεσιέ, φεύγει ο Ντεπάι

Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Μάρτιο, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια για την Μπαρτσελόνα είναι ήδη πολλά και αφορούν τόσο σε αφίξεις παικτών όσο και αποχωρήσεις. Ένα από τα ονόματα που έχουν προστεθεί το τελευταίο διάστημα στην μεταγραφική συζήτηση είναι αυτό του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος είναι φευγάτος από το Παρίσι και […]