Μουντιάλ 2022: Τρεις νορβηγικές ομάδες ζητούν να μην λάβει μέρος η εθνική ομάδα της χώρας!

Andreas
0 0
Read Time:52 Second

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Guardian είναι γεγονός. Στην Νορβηγία, τρεις ομάδες καλούν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να μποϊκοτάρει και να μην δώσει το «παρών» η εθνική της ομάδα στα προκριματικά.

Συγκεκριμένα οι Τρόμσο, Στόμγκοντσετ και Βίκινγκ τάσσονται κατά τη συμμετοχής της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας στο Μουντιάλ θεωρώντας ότι πρέπει να είναι αυτή η αντίδραση της χώρας. Ωστόσο, αντίθετη με αυτή τη σκέψη είναι η Ρόζενμποργκ η οποία μάλιστα, φέρεται έτοιμη να ασκήσει και βέτο.

Η ομοσπονδία της ομάδας βρισκόμενη σε δύσκολη θέση, αποφάσισε να συγκαλέσει ένα ΔΣ στις 14 Μαρτίου στο οποίο θα συζητηθεί το ζήτημα και θα αποφασιστεί ποια θα είναι η στάση της.

https://d75d14c0146968209e40ee9d08bacb11.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.htmlΘυμίζουμε ότι το δημοσίευμα του Guardian έκανε λόγο για 6.500 θανάτους μεταναστών στα έργα ανέγερσης γηπέδων για το Μουντιάλ, από τα μέτρα ασφαλείας που δεν λαμβάνονται.

Η Νορβηγία έχει κληρωθεί στον 7ο όμιλο με τις: Ολλανδία, Τουρκια, Μαυροβούνιο, Λετονία και Γιβραλτάρ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Στους «4» του Ρότερνταμ και στο No5 ο Τσιτσιπάς!

Την πρόκρισή του στα ημιτελικά του ATP 500 ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ πέτυχε την Παρασκευή (5/3) ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 22χρονος πρωταθλητής κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ (4-6, 6-3, 7-5) τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (Νο21) και έτσι θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «4» του εν λόγω τουρνουά. Ταυτόχρονα, εξασφάλισε την επιστροφή του στο No5 της παγκόσμιας […]