Μπέκαμ: «Κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον Μέσι στο Μαϊάμι»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Η Ιντερ Μαϊάμι του Ντέϊβιντ Μπέκαμ συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει τον Λιονέλ Μέσι για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, από τον Ιούνιο, ενώ ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για πιθανή επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, αλλά ο εκπρόσωπος του, Μαρσέλο Μέντες, διέψευσε πως υπάρχει θέμα μετακίνησης του στην ομάδα του Μαϊάμι, ενώ ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι χαρούμενος στο Παρίσι και ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του. 

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ έχει ήδη γίνει η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πατέρα του διάσημου άσου, Χόρχε Μέσι, και τη διοίκηση της Παρί, στην οποία συζητήθηκε η διάρκεια του συμβολαίου και όλες οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας. Δεν υπήρξε συμφωνία και οι δύο πλευρές έκλεισαν νέο ραντεβού για το τέλος του μήνα.
Στο μεταξύ ο Μπέκαμ επιβεβαίωσε πως συνεχίζεται η προσπάθεια συμφωνία με τον διάσημο άσο: «Είναι ξεκάθαρα η πρώτη προτεραιότητα του Χόρχε Μας, του βασικού ιδιοκτήτη της Ιντερ Μαϊάμι. Οι πρώτες συζητήσεις χρονολογούνται από τον Ιούνιο του 2021, πριν ο Μέσι υπογράψει για την Παρί», τόνισε σχετικά ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συμπλήρωσε:
«Από τότε οι συνομιλίες επαναλήφθηκαν και ο Χόρχε Μας πέρασε πολύ χρόνο με τους ανθρώπους του Μέσι κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το Δεκέμβριο. Είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για να καταλήξουμε και να φέρουμε τον Λίο στο Μαϊάμι και στις ΗΠΑ.»

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πέθανε ο Μίμης Παπαϊωάννου...

Φτωχότερο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο από το πρωί της Τετάρτης (15/3).Όπως έκανε γνωστό η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της, ο θρυλικός Μίμης Παπαϊωάννου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, μετά από προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.Ο Παπαϊωάννου είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ένωσης με 289 γκολ, πανηγυρίζοντας […]