ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ανατροπή με Ουμτιτί και νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026!

Andreas
0 0
Read Time:50 Second

Η καριέρα του Ουμτιτί έχει πάρει την κάτω βόλτα αφού η Μπαρτσελόνα όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να τον ξεφορτωθεί, αλλά καμία ομάδα ήταν διατιθεμένη να του δώσει μία ευκαιρία.

Παρά τις όσες προσπάθειες κατέβαλαν οι Καταλανοί για να παραχωρήσουν τον 28χρονο διεθνή Γάλλο στόπερ, δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα, υπήρξαν πιέσεις προκειμένου να τον αποχωριστούν για να υπάρξει κενό στο ρόστερ και να μπορέσει να δηλωθεί στο μητρώο ποδοσφαιριστών ο Φεράν Τόρες και να αγωνιστεί κανονικά στη La Liga.

Παρ’ όλα αυτά τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να ανανεώσει με τον Ουμτιτί και μάλιστα μέχρι το καλοκαίρι το 2026! Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ισπανική ομάδα, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για τετραετή επέκταση της συνεργασίας τους, με τον έμπειρο στόπερ μάλιστα να μειώνει μέρος του μισθού που επρόκειτο να λάβει τον ενάμιση χρόνο που είχε συμβόλαιο.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα», αναφέρεται ότι παρά την ανανέωση του Ουμτιτί, ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και δηλώθηκε κανονικά στο ρόστερ και ο Φεράν Τόρες.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ομόνοια-Ολυμπιακός 1-0: Από την άσπρη βούλα με Παπουλή!

Έπειτα από δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, η Ομόνοια επανήλθε στις επιτυχίες επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού, πληρώνοντάς τον με το ίδιο νόμισμα καθώς με το ίδιο σκορ είχε χάσει στον αγώνα του πρώτου γύρου.Οι «πράσινοι», παρά τις πολλές απουσίες που είχαν, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης στο ΓΣΠ. Ήταν […]