Νίκη με ανατροπή στο φινάλε για την Ομόνοια!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε η Ομόνοια κόντρα στην Δόξα. Οι «πράσινοι» μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έχαναν με 1-0 αλλά μέχρι το τελικό σφύριγμα το γύρισαν σε 2-1 σε ένα ματς  που τα είχε όλα.

Δύο ακυρωθέντα γκολ για την Δόξα, δύο αποβολές, αρκετή χρήση του VAR και μια ανατροπή στις καθυστερήσεις για την Ομόνοια.

Στο 18΄ ακυρώθηκε γκολ του Σαντίκ, στο 31΄ η Δόξα διαμαρτυρήθηκε για μια φάση τονίζοντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, στο 63΄ ακυρώθηκε και δεύτερο γκολ της Δόξας με τον Αντενόν αλλά στο 72΄ μέτρησε κανονικά το γκολ του Εμπραλίτζε και η Δόξα πήρε προβάδισμα.

Στο 83΄ η Ομόνοια έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γκόμεθ με απευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό φάουλ στον Καραμανώλη, αλλά στο 90΄ ο Σισκόφσκι… κρέμασε την Δόξα. Ένα λάθος του Σκοπιανού έδωσε την ευκαιρία στον Καουλλή να μπει στην περιοχή και να ανατραπεί από τον τερματοφύλακα της Δόξας και να υποδειχθεί το πέναλτι. Η επαναληπτική προβολή δείχνει ότι ίσως να έγινε φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης από τον Κακουλλή αλλά η αρχική απόφαση δεν άλλαξε και αποβλήθηκε και με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σισκόφσκι.

Στο 90+2΄ ο Ντούρις ευστόχησε στο πέναλτι και ισοφάρισε και στο 90+7΄ έγινε η ολική ανατροπή.

Ο Σέχου έκανε την μπαλιά από δεξιά και ο Λέζιακς με πλασέ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πρώτη νίκη με Αρτυματά και Λάζαρο

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ανόρθωση. Το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια επικράτησε με 2-1 του Εθνικού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Τα γκολ των νικητών επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 10΄ ο Κωστάκης Αρτυματάς σκόραρε με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό από […]