“Να δείξουμε σε όλους τις σημαίνει Λεμεσός και ΑΕΛ”

Christos
0 0
Read Time:54 Second

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΛ να γεμίσει το γήπεδο στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό από τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Μάριο Σταδιώτη.

Η ανάρτησή του…

“Ετοιμαζόμαστε και συσπειρωνόμαστε όλοι για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης! Πάμε να αποδείξουμε πως στην ΑΕΛ δεν υπάρχει καμία διχόνοια, αντίθετα αυτή η μέρα θα μας βρει ενωμένους όσο ποτέ άλλοτε.

Την Τετάρτη θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά γιατί είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης. Ναι, είμαστε η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα της πόλης!

Για να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχεις πιστούς οπαδούς. Οπαδούς που ξυπνούν και κοιμούνται και σκέφτονται την ομάδα τους. Οπαδούς που στα πέτρινα χρόνια ήταν εκεί και στήριζαν την ομάδα τους.

Αυτούς τους οπαδούς τους έχουμε ΜΟΝΟ εμείς! ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΑΟ που παρά τις πικρίες που του προσφέραμε την φετινή χρονιά ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και μας στήριζε σε όλα τα παιχνίδια!

Γι’ αυτόν λοιπόν τον κόσμο, οι ποδοσφαιριστές θα ματώσουν τις φανέλες και να καταλάβουν όλοι το βράδυ εκείνο πως η ΑΕΛ σημαίνει Λεμεσός και Λεμεσός σημαίνει ΑΕΛ!”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Τρομερός ο Γιάννης, αλλά ο μυθικός Μπάτλερ "σκότωσε" τους Μπακς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε με συγκλονιστική εμφάνιση, όμως ο Τζίμι Μπάτλερ με μυθική εμφάνιση «σκότωσε» τους Μπακς, οδηγώντας τους Χιτ στη νίκη με 119-114 και στο 3-1 στη σειρά! Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν σε δαιμονιώδη κατάσταση, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με ένα γεμάτο triple double, έχοντας 26 πόντους, 10 ριμπάουντ, […]