«Να κάνω την έδρα μας, φόβο και τρόμο»! (ΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΚΑΡΑΒΙΔΑ»)

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Δόξα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Χριστοδούλου, «Καραβίδας».

Για την ενίσχυση: «Είμαστε πλήρεις και έχουμε και ένα ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να αποχωρήσει αφού είμαστε στους 16 για τον Κατάλογο Α΄».

Για την προετοιμασία: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έγινε και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να μπούμε στον μαραθώνιο».

Για το ότι θα έχουμε την πρεμιέρα και ακολούθως διακοπή δύο βδομάδων: «Η  αλήθεια είναι ότι περιμένεις με αγωνία την πρεμιέρα και μετά θα πρέπει να περιμένεις, άλλες δύο βδομάδες. Είναι ένα αναγκαίο κακό που θα το περάσουμε».

Για το δύσκολο ξεκίνημα: «Ξεκινάμε με ένα Γολγοθά. θα παίζουμε σε κάθε βδομάδα ντέρμπι. Θα πρέπει να νικάμε και τους μεγάλους για να πετύχουμε κάτι καλό».

Για το στόχο της Δόξα: «Η Δόξα δεν παίζει για να μείνει στην κατηγορία. Αυτοί είναι οι στόχοι μας και το είπα στους παίκτες. Παίζουμε για κάτι περισσότερο, έχουμε απαιτήσεις. Το θέλουμε, θα το επιδιώξουμε και θα το πετύχουμε. Πάμε στο γήπεδο μας και θα πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είμαστε οι φτωχοί συγγενείς. Θέλω να κάνω την έδρα μας, φόβο και τρόμο με την καλή έννοια».

Πότε θα μπείτε στο γήπεδο σας; «Τέλη Νοεμβρίου. Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το σωματείο μας. Θα είμαστε εκεί νύχτα μέρα εκεί για να αλλάξουμε την προοπτική της ομάδας».

Θα αγωνίζεται και η Oμόνοια 29ης Μαΐου στο γήπεδο σας; «Συζητάμε με τα παιδιά. έχουμε μια καλή συνεργασία. Να κοπιάσουν και να είμαστε όλοι μαζί».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Περνάει ιατρικά ο Τζέκο, φορτσάρει και για Ντάμφρις η Ίντερ!

Ο Έντιν Τζέκο εντός της ημέρας θα έχει ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ίντερ περνώντας από τα ιατρικά τεστ. Θέλει και Ντάμφρις από την PSV η ομάδα του Μιλάνου! Οι «νερατζούρι» έχασαν τον Ρομέλου Λουκάκου, ενδεχομένως να χάσουν και τον Λαουτάρο Μαρτίνες, έχουν ήδη πουλήσει τον Χακίμι στην Παρί και […]