Νιούκαστλ: Δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό με τον Έμερι

Andreas
0 0
Read Time:38 Second

Όσο κι αν η Νιούκαστλ τον θέλει για την επόμενη μέρα της ομάδας, ο Ουνάι Έμερι φαίνεται πως απομακρύνεται και δεν φαίνεται να μπορεί να βρεθεί κοινή γραμμή στο οικονομικό κομμάτι.
Ο Ισπανός τεχνικός της Βιγιαρεάλ ήταν ενοχλημένος από την ένταση και τη δύναμη των δημοσιευμάτων στην Αγγλία περί του ενδιαφέροντος της Νιούκαστλ για εκείνον, τη στιγμή που αυτός είχε να καθοδηγήσει το «κίτρινο υποβρύχιο» σε ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ματς απέναντι στην Γιάνγκ Μπόις.

Όπως αναφέρει ο Ισπανός ρεπόρτερ και ειδικός σε θέματα μεταγραφών και μετακινήσεων προπονητών, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, ο Έμερι δεν μπορούσε να βρει κοινή γραμμή με τις «καρακάξες» στο οικονομικό κομμάτι και γι’ αυτό έκανε λόγο απλά για ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου προς το πρόσωπό του, λίγο μετά το ματς με τους Ελβετούς.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο Τζον ανακοίνωσε το ναυάγιο!

Τζον Χριστοδούλου και Σταύρου Παπασταύρου δεν κατέληξαν σε συμφωνία.Η ανάρτηση του Τζον Χριστοδούλου: «Είναι με μεγάλη λύπη και απογοήτευση που ανακοινώνω ότι οι διαβουλεύσεις έχουν φτάσει στο τέλος χωρις καταληξη σε συμφωνία. Η αγάπη μου για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δεδομένη και θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία […]