Νοκ άουτ με τενοντίτιδα ο Σέρχιο Ράμος!

Andreas
0 0
Read Time:37 Second

Εκτός μάχης ίσως και μέχρι το τέλος της σεζόν τίθεται ο Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της Ρεάλ μπορεί να επέστρεψε στη δράση για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Τσέλσι, αλλά σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο αριστερό πόδι και είναι νοκ άουτ επ’ αόριστον.

Ο διεθνής στόπερ θα χάσει σίγουρα τον αυριανό κρίσιμο αγώνα της «βασίλισσας» με τη Σεβίλλη για τη La Liga, ενώ είναι αμφίβολο αν θα παίξει σε ένα από τα τρία επόμενα ματς πρωταθλήματος.

Ο Ράμος λόγω προβλημάτων τραυματισμού αλλά και κορωνοϊού έχει παίξει σε μόλις τέσσερα ματς της ομάδας το 2021, ενώ δεδομένου πως λήγει το συμβόλαιό του, ίσως να τον είδαμε για τελευταία φορά στο ματς με την Τσέλσι.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Επίσημο: Ανανέωσε ο Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Νεϊμάρ και Παρί Σεν Ζερμέν προχωράνε μαζί μέχρι το 2025! Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου σταρ στα social media. Οι απολαβές του Νεϊμάρ θα αγγίζουν τα 30εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ θα έχει έξτρα μπόνους σε πιθανή κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο προπονητής της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, εμφανίστηκε πολύ […]