Ντεμπούτο Λένον με ισοπαλία…

Andreas
0 0
Read Time:50 Second

Η Ομόνοια κρατούσε τη νίκη μέχρι και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Σάσι είχε αντίθεση άποψη. Ο Τυνήσιος με σουτ εντός περιοχής στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και χάρισε τον σημαντικό έναν βαθμό στην ομάδα της Κατωκοπιάς.
Η Ομόνοια κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το… καλημέρα του β’ ημιχρόνου. Ο Αντενόν ανέτρεψε τον Κακουλλή στο 47ο λεπτό, ο διαιτητής Δημήτρης Κουμή υπέδειξε πέναλτι και ο Κακουλλής το μετέτρεψε σε γκολ στο 49’.
Η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72ο λεπτό με ωραίο πλασέ στην κίνηση από τον Σαντίκ αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μάταβς άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της Ομόνοιας. Ο Λοβέρα έχασε μεγάλη ευκαιρία, ο Μάταβς ακολούθησε την φάση και με πλασέ έκανε το 2-1.
Την τελευταία λέξη την είπε ο Σάσι ο οποίος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-2… και δεν επέτρεψε στον Νιλ Λένον (ο οποίος ομολογουμένως έζησε έντονα το παιχνίδι) να κάνει ντεμπούτο με νίκη.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Με Στεπίνσκι στην 3η θέση ο Άρης!

Σημαντική νίκη για τον Άρη με 2-1 επί της Πάφος F.C., αποτέλεσμα που τον ανεβάζει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς (ισόβαθμος με τον ΑΠΟΕΛ). Στην 6η θέση με 35 βαθμούς έμεινε η ομάδα της Πάφου. Ο Στεπίνσκι πέτυχε και τα δύο τέρματα του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, […]