Ξεκίνησε η δίκη του Γκιγκς: Eίχε πετάξει γυμνή εκτός ξενοδοχείου την πρώην του!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Στο εδώλιο κάθισε σήμερα για πρώτη φορά ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του, Κέιτ Γρέβιλ.

Η δίκη ήταν αρχικά προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Ιανουάριο αλλά είχε πάρει αναβολή, με την εκδίκαση της υπόθεσης να αρχίζει σήμερα σε δικαστική αίθουσα του Μάντσεστερ.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.524.0_el.html#goog_1819939363
https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.524.0_el.html#goog_1819939365

Ο Γκιγκς κατηγορείται πως επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια την πέταξε γυμνή εκτός ξενοδοχείου. Η Κέιτ Γκρέβιλ του είχε διαμαρτυρηθεί όπως υποστηρίζει πως φλέρταρε με άλλες γυναίκες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο «Stafford London». Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά προς τη σύντροφο του από τις 31 Αυγούστου 2017 έως τις 2 Νοεμβρίου 2020.

Ο Γκιγκς κατηγορείται και για χρήση βίας κατά της αδελφής της πρώην συντρόφου του, Έμα Γκρέβιλ.

O εισαγγελέας στην αγόρευση του προς του ενόρκους υποστήριξε πως ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ ήταν χειριστικός, λέγοντας πως όλη η ζωή του εκτός ποδοσφαίρου είναι γεμάτη με σκηνές κακοποίησης.

«Η συστηματική και κατά καιρούς βίαιη κακοποίηση μιας γυναίκας είναι η ουσία αυτής της υπόθεσης. Έχασε εντελώς τον αυτοέλεγχό του και σκόπιμα χτύπησε την Κέιτ, προκαλώντας πρήξιμο στα χείλη της που μελάνιασαν και προκάλεσαν αιμορραγία», ανέφερε.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανακοίνωσε Ίσκο… διετίας η Σεβίλλη

Επαναπατρισμός για τον Ίσκο Αλκορκόν, έστω και σε διαφορετική πόλη από την γενέτειρά του Μάλαγα. Με τη Σεβίλλη να ανακοινώνει σήμερα (08/08) τη συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Ισπανός εξτρέμ είχε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον σύλλογο από την Ανδαλουσία χθες, για να ακολουθήσουν σήμερα τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ […]