Ο Εμπαπέ διέλυσε τα γαλλικά κοντέρ με 13/13

Andreas
0 0
Read Time:37 Second

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε σχεδόν τα πάντα στην αναμέτρηση της Παρί κόντρα στη Ρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League και εν τέλει έδωσε τη νίκη στους Γάλλους με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το γκολ σημειώθηκε στο 93:14 και είναι το πιο αργοπορημένο στο θεσμό για τους Γάλλους από εκείνο του Μπλεζ Ματουιντί απέναντι στην Μπαρτσελόνα τον Απρίλιο του 2013 (93:44). Ταυτόχρονα, είναι το πιο αργοπορημένο νικητήριο γκολ εις βάρος της Ρεάλ στην ιστορία των νοκ άουτ του Champions League.

Στα τελευταία 13 παιχνίδια στη διοργάνωση, ο 22χρονος διεθνής έχει ισάριθμα γκολ, ενώ στις τελευταίες τρεις σεζόν, στη φάση των νοκ άουτ έχει επτά, επίδοση που φτάνει μόνο ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τα 200 γκολ στο Champions League με λιγότερα ματς από κάθε άλλη

Με τα πέντε γκολ επί της Σπόρτινγκ η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τα 200 στο ενεργητικό της στο Champions League, με τους πολίτες να το πετυχαίνουν με μικρότερο αριθμό αγώνων σε σύγκριση με τις προηγούμενες 13 ομάδες που έφτασαν σε αυτό το νούμερο. Ομάδα-όνειρο ήταν αυτή που εμφάνισε στο χορτάρι του […]