Ο Κλοπ έκανε ακόμα ένα βήμα προς το πάνθεον της ιστορίας της Λίβερπουλ

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Η Λίβερπουλ το βράδυ της Κυριακής κατέκτησε το 9ο Λιγκ Καπ της ιστορίας της, ούσα πλέον η πολυνίκης του θεσμού και ο Γιούργκεν Κλοπ απέχει μόλις ένα τρόπαιο από ένα μοναδικό επίτευγμα! Μπορεί να γίνει ο μοναδικός προπονητής του συλλόγου που έχει κατακτήσει όλους τους διαθέσιμους εγχώριους τίτλους, αλλά και την κορυφή της Ευρώπης!  

Ο ενορχηστρωτής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έχει συνθέσει αριστοτεχνικά τα κομμάτια του παζλ και υπό της οδηγίες του, η νυν κάτοχος του Carabao Cup, διανύει αναμφισβήτητα την καλύτερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. Ιδιαίτερα από τον τρίτο του χρόνο στο Νησί και μετά, με τον ίδιο να το διασκεδάζει.

Ο δυο φορές καλύτερος προπονητής του κόσμου (18/19, 19/20) ‘’έσβησε από το μπλοκάκι του’’ έναν ακόμα τίτλο που δεν είχε μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Πλέον έχει μείνει μόνο μια θέση κενή στην ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του. Εάν φτάσει μέχρι τέλους και στο FA Cup, θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Λίβερπουλ που θα έχει κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας, το Λιγκ Καπ της χώρας, την Πρέμιερ Λιγκ και μια ευρωπαϊκή κούπα (και τι κούπα!) .

Ο φετινός τελικός του Carabao Cup για τη σεζόν 2021-2022, το πιο χορταστικό 0-0 σε 120 λεπτά αγώνα, είχε 4 ακυρωμένα γκολ, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και σωρεία εύστοχων χτυπημάτων πέναλτι στη ψυχοφθόρα διαδικασία της ‘’ρώσικης ρουλέτας’’.

Είχε επίσης και μια κοινή συνισταμένη. Πρωταγωνιστές και των δυο ομάδων ήταν οι τερματοφύλακες τους (και οι 3 που αγωνίστηκαν) για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους.

Με την κατάκτηση αυτή του φετινού Λιγκ Καπ Αγγλίας, οι ‘’Reds’’ έφτασαν τους 66 τίτλους συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασαν στην κορυφή της λίστας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, με τη φόρα που έχει πάρει φέτος η Λίβερπουλ και την εικόνα της στο χορτάρι, αργά ή γρήγορα θα ξεπεράσει τους ‘’μπέμπηδες’’ σε μια αέναη μάχη κυριαρχίας. Στην κόντρα αυτή δε μετράει η κατάσταση που βρίσκεται ο αντίπαλος μιας και πρόκειται για το διαχρονικό αντίπαλο δέος.

Η περιπέτεια των «κόκκινων» συνεχίζεται την Τετάρτη 2/3 στον αρχαιότερο θεσμό του αθλήματος απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος, Νόριτς. Ο τεχνικός από τη Στουτγκάρδη απέχει μόλις 4 στροφές από την επίτευξη ενός ακόμα ιστορικού επιτεύγματος, γεγονός που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος μέχρι τώρα στο σύλλογο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΕΚ: Τέλος ο Γιαννίκης

Ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ύστερα από τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη Super League Interwetten. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός, έχοντας άμεσο συνεργάτη τον Αργύρη Γιαννίκη. Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με […]