Ο Ντουράντ θέλει να πάει στους Σίξερς!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Νέα «βόμβα» εν όψει στο ΝΒΑ; Όπως αναφέρει δημοσίευμα, ο Κέβιν Ντουράντ εμμένει στην απόφαση να αποχωρήσει από τους Νετς και φέρεται να επιθυμεί ως πρώτη επιλογή να πάει στους Σίξερς!

Είναι ακόμη ασαφές αν έχουν γίνει έστω κάποιες προκαταρκτικές επαφές ανάμεσα σε Φιλαδέλφεια και Μπρούκλιν, ωστόσο ο 33χρονος σούπερ σταρ φαίνεται πως είναι ξεκάθαρος ως προς την επιθυμία του.

Ο KD δεν είχε και την καλύτερη συνεργασία με τον Τζέιμς Χάρντεν στους Νετς, ωστόσο πρόσφατα εθεάθησαν να κάνουν διακοπές στο Λονδίνο. Επίσης, παρά τους… διαξιφισμούς του με τον Τζοέλ Εμπίντ κατά το πρόσφατο παρελθόν δεν έχει κρύψει πως σέβεται και εκτιμά τον Καμερουνέζο σέντερ.

Μένει να φανεί, λοιπόν, αν ο Ντουράντ θα ενώσει τις δυνάμεις του με Χάρντεν και Εμπίντ στους Σίξερς και τι θα χρειαστεί να πάρουν ως αντάλλαγμα οι Νετς για να τον παραχωρήσουν. Για τον δις πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Γουόριορς είχαν ενδιαφερθεί επίσης οι Σέλτικς και οι Σανς, χωρίς όμως (προς το παρόν) να έχουν προχωρήσει.

Την περασμένη σεζόν ο Ντουράντ είχε 29,9 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ κατά μέσο όρο στη regular season, αλλά στα playoffs έπεσε στους 26,3 πόντους με 5,8 ριμπάουντ και 6,3 ασίστ ανά αγώνα, με την ομάδα του να αποκλείεται με 4-0 στον πρώτο γύρο από τους Σέλτικς.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

«Έδεσε» τον Χάρβεϊ Έλιοτ η Λίβερπουλ

Το… μέλλον της φρόντισε να εξασφαλίσει η Λίβερπουλ. Οι Reds ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Χάρβεϊ Έλιοτ μέχρι το 2027. Ο 19χρονος Άγγλος εξτρέμ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ και την περασμένη σεζόν έκανε 12 εμφανίσεις, με 1 γκολ και 1 ασίστ. Φέτος ήδη έχει αγωνιστεί και στα δύο επίσημα ματς της […]