Ο Ποτσετίνο ενημερώθηκε πως το καλοκαίρι αποχωρεί από την Παρί!

Andreas
0 0
Read Time:42 Second

Έσκασε… βόμβα στην Παρί Σεν Ζερμέν! Όπως μεταδίδει ο έγκυρος Γάλλος δημοσιογράφος, Αντριάν Γκρενιέ, η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πως στο τέλος της σεζόν η θητεία του στον πάγκο των Παριζιάνων θα ολοκληρωθεί μετά από ενάμιση χρόνο.

Με τον Ποτσετίνο στον πάγκο, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πάρει το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Γαλλίας, αλλά έχασε την περασμένη σεζόν το πρωτάθλημα από τη Λιλ. Την ίδια ώρα, οι Παριζιάνοι με τον Αργεντινό τεχνικό στον πάγκο, έφτασαν πέρυσι ως τα ημιτελικά του Champions League όπου αποκλείστηκαν από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως βλέπει στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος με τη σειρά του είναι ψηλά στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Ρομπίνιο!

Προ ημερών είχε γίνει γνωστή η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που καταδίκαζε τον Ρομπίνιο σε φυλάκιση εννιά ετών για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό.Παρόλα αυτά, η σύλληψη του άλλοτε σπουδαίου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικό δεν είχε επιτευχθεί αφού διέφευγε στην χώρα του και αγνοούνταν, με τους δικηγόρους του να είναι αυτοί που […]