Ο Τιάγκο Σίλβα έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ

Andreas
0 0
Read Time:42 Second

Το γκολ του Τιάγκο Σίλβα στο 55′ κλείδωσε τη νίκη για την Τσέλσι στο ντέρμπι με την Τότεναμ, με τον Βραζιλιάνο να γίνεται ο γηραιότερος σκόρερ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα, να έχει βρει δίχτυα εντός κι εκτός έδρας απέναντι στα «σπιρούνια».  

Ο πολύπειρος αμυντικός, ο εκ των κορυφαίων στη θέση του στην Πρέμιερ παρά το γεγονός πως έχει πατήσει τα 37 του χρόνια, συνεχίζει να είναι καθοριστικός για την ομάδα του.

Ο Τούχελ θα πρέπει να ευγνωμονεί την ποδοσφαιρική του τύχη που συνεργάζεται με τον Τιάγκο Σίλβα και στο Λονδίνο μετά το Παρίσι, με τον ποδοσφαιριστή να γίνεται ο γηραιότερος σκόρερ για το φετινό πρωτάθλημα στην Αγγλία σε ηλικία 37 ετών και 123 ημερών.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος αμυντικός της Τσέλσι που πετυχαίνει γκολ εντός κι εκτός έδρας κόντρα στην Τότεναμ σε μια αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Στόκτον: Του απαγόρευσαν την είσοδο στο Gonzaga γιατί αρνείται να βάλει μάσκα

«Πόρτα» στους αγώνες του κολεγίου Gonzaga έφαγε ο Τζον Στόκτον. Ο θρύλος του ΝΒΑ και πρώτος σε ασίστ στην ιστορία δεν θα έχει στο εξής τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της ομάδας (που έχει αποσύρει τη φανέλα του) για το NCAA, καθώς αρνείται να συμμορφωθεί με την απαραίτητη χρήση μάσκας […]