Ο Φονσέκα δεν λυπήθηκε την… αγαπημένη του Σαχτάρ!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Την πλήγωσε γιατί την… αγαπούσε. Η Ρόμα μετέτρεψε σε «πάρτι» το πρώτο ματς με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, επικρατώντας 3-0 και με τον Πάουλο Φονσέκα να «πληγώνει» την πρώην ομάδα του και να την στέλνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σπίτι της!

Η Ρόμα μπήκε με μοναδικό σκοπό στο ματς να κυριαρχήσει και το κατάφερε! Είχε τον έλεγχο και την κατοχή, πίεζε και προσπαθούσε να διασπάσει την αμυντικογενή συμπεριφορά της Σαχτάρ. Δεν άργησε πολύ να το πετύχει, αφού στο 23ο λεπτό ο Πέδρο έφτιαξε το 1-0 του Πελεγκρίνι για το προβάδισμα της Ρόμα, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα. Η ομάδα του Φονσέκα ήταν εξαιρετική, η… πρώην του φοβική και προσπαθούσε μόνο στην κόντρα.

Αυτό τον «φόβο» πλήρωσε στην επανάληψη, αφού όταν αποφάσισε να ξεμυτήσει ήταν αργά και έφυγε από τη Ρώμη με μια βαριά ήττα στην πλάτη και μοιάζει απίθανο να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0. Ένα σκορ που διαμόρφωσαν οι Ελ Σαράουι (73′) και Μαντσίνι (77′) σε ένα τετράλεπτο, κάνοντας ξεκάθαρο στην Σαχτάρ πως οι ελπίδες της για πρόκριση στη ρεβάνς του Ντόνετσκ είναι ελάχιστες.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Κλασικά… Μπαρτσελόνα στο clasico!

Της έχει πάρει τον… αέρα! Με κορυφαίο τον Οριόλα και σημαντική βοήθεια από τον Μίροτιτς, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 81-76 της Ρεάλ, πανηγυρίζοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη σε clasico, σε όλες τις διοργανώσεις! Το ματςΜε τον Καλάθη ιδιαίτερα ορεξάτο, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε 10-3 στο ντέρμπι. Όμως, η Ρεάλ αντέδρασε και με τον Ταβάρες πέρασε μπροστά (14-13), στο 6’. Από […]