Ο Χάρι Κέιν είναι ασταμάτητος το 2021

Andreas
0 0
Read Time:44 Second

Μία τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο υψηλόσωμος φορ της Τότεναμ στον αγώνα της εθνικής του ομάδας κόντρα στο Σαν Μαρίνο (10-0), καθώς κατάφερε να βρει όχι μία ούτε δύο αλλά τέσσερις φορές δίχτυα.
Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το καρέ του Κέιν έγινε μέσα σε 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο! Με το πρώτο γκολ που σημείωσε ο 28χρονος στράικερ έφτασε τα 13 μέσα στο 2021 με τα «τρία λιοντάρια» κι έγινε ο κορυφαίος σκόρερ της Αγγλίας σε ένα ημερολογιακό έτος.
Στο παρελθόν δεν το είχε πετύχει κανείς καθώς στα δώδεκα είχαν σταματήσει οι Χίλσντον και Ντιν, το 1908 και το 1927 αντίστοιχα.
Εκτός από αυτό ο Κέιν έφτασε τον Γκάρι Λίνεκερ στους σκόρερ των Άγγλων στην ιστορία του, καθώς μετράει πλέον 48 γκολ. Πλέον θέλει ακόμη ένα, προκειμένου να φτάσει τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και άλλα πέντε για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της Αγγλίας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Μεντί: Αντιμετωπίζει δυο νέες κατηγορίες βιασμού!

Η Εισαγγελία γνωστοποίησε δυο νέες κατηγορίες βιασμού στον ήδη φορτωμένο φάκελο του Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι…Ο Γάλλος φουλ μπακ που ανήκει στους «πολίτες» όμως αποτελεί πλέον ξένο σώμα για την ομάδα του και δεν ασχολείται κανείς μαζί του, βλέπει να γίνονται όλο και πιο δύσκολα τα πράγματα για εκείνον […]