Πάει Κατάρ για να κλείσει Τσάβι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα

Andreas
0 0
Read Time:38 Second

Εβδομάδα… Τσάβι άρχισε για την Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου, πιθανότατα με επικεφαλής τον πρόεδρο Ζοάν Λαπόρτα, θα μεταβεί στο Κατάρ για να ολοκληρώσει το deal με την Αλ Σαντ για την πρόσληψη του προπονητή.

Το ταξίδι θα γίνει είτε απευθείας από το Κίεβο, όπου την Τρίτη η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ντιναμό για το Champions League, είτε την Τετάρτη, αφού η αποστολή επιστρέψει στη βάση της.

Το deal θεωρείται από την «Μπάρτσα» δεδομένο, αφού και ο θρυλικός μέσος της έχει μεσολαβήσει για να επιτευχθεί η συναίνεση της Αλ Σαντ. Σημειώνεται πως μετά τον προσεχή αγώνα της με την Αλ Ντουχαΐλ, το πρωτάθλημα στο Κατάρ διακόπτεται για ενάμιση μήνα, οπότε η αραβική ομάδα θα έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του για να προσλάβει διάδοχο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Τέλος ο Νούνο από την Τότεναμ!

Απολύθηκε από την Τότεναμ ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός δεν πρόσφερε το προσδοκώμενο έργο και η διοίκηση ανακοίνωσε πως προχωρά στην αντικατάστασή του. Σε δέκα αγωνιστικές στην Premier League η ομάδα του Λονδίνου ήταν στην δέκατη θέση με πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες. Συνολικά σε 17 αγώνες είχε 9 νίκες, […]