«Πάρτι» των Μπακς στα γενέθλια του Γιάννη

Andreas
0 0
Read Time:51 Second

Μπροστά βγήκε ανήμερα των 27ων γενεθλίων του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς επικράτησαν με 112-104 των Καβαλίερς στο Μιλγουόκι, τα ξημερώματα στο NBA.

Ο Έλληνας σουπερ σταρ ήταν καθοριστικός σε άλλο ένα παιχνίδι για τα «ελάφια», στην επιστροφή του μετά από δύο αγώνες λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα.

Ο «Greek Freak» πέτυχε 27 πόντους (με 6/16 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 6/7 βολές), ενώ μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και είχε 1 μπλοκ, 3 λάθη, 4 φάουλ σε 27 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, τους 15 πόντους τους έβαλε στην τέταρτη περίοδο, βοηθώντας τους πρωταθλητές να πάρουν άλλη μία σημαντική νίκη στην κανονική περίοδο.

Ο Κρις Μίντλετον, από την πλευρά του, πρόσθεσε 21 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ έφτασε κοντά στο triple-double με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Σημαντική βοήθεια από τον πάγκο προσέφεραν ο Πατ Κόνατον, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς και ο Τζαβόντε Σμαρτ. Δεν έπαιξε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ εκτός ήταν για άλλο ματς οι ΝτιΒιντσέντζο, Οτζελέγε και Λόπεζ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ο Κάρι οδηγεί τους Γουόριορς και φουλάρει για ρεκόρ

Ο Στεφ Κάρι έκανε άλλη μια… εξωγήινη εμφάνιση και πλησίασε ακόμη περισσότερο στο ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία του ΝΒΑ. Οι Γουόριορς συνέτριψαν με 126-95 τους Μάτζικ με τον ηγέτη τους να μετρά 31 πόντους με 7/13 πίσω από τα 7,25μ. Πλέον ο Κάρι μετρά 2.958 τρίποντα στην καριέρα του στο ΝΒΑ και απέχει μόλις […]