Πέρασε από το Μολινό η Τότεναμ!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Τότεναμ έφυγε με διπλά από το Μολινό επικρατώντας με 1-0. Μόλις στο 8ο λεπτό τα «σπιρούνια» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Άλι από τον Σα. Το εκτέλεσε ο παίκτης που το κέρδισε και έκανε το 0-1 σκοράροντας ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τον Μάρτιο του 2020. Στο 13′ ήταν η Γουλβς που ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σεμέντο αλλά ο διαιτητής και το VARδεν είδαν παράβαση. Στο 45′ ο Νέβες εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Γιορίς να μπλοκάρει άνετα. Η Γουλβς απείλησε και στο 52′ με τον Σεμέντο να σουτάρει μόλις άουτ. Επτά λεπτά μετά ο Τρινκάο σούταρε πάνω στον Γιορίς. Ο Τραορέ στο 61′ βγήκε τετ α τετ με τον Γιορίς και δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Η Τότεναμ «απάντησε» με διπλή ευκαιρία στο 64′ όταν ο Σα είπε «όχι» στον Μπεργκβάιν και στην επαναφορά το σουτ του Σαίς ήταν άστοχο.  Στο 81′ ο γκολκίπερ της Γουλβς έδιωξε αρχικά το σουτ του Κέιν και μετά αυτό του Μπέργκβαϊν. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σα έβγαλε και την προβολή του Ντάιερ.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέντο, Κόαντι, Κίλμαν, Μαρκάλ, Μοουτίνιο (72’Ντεντόνκερ), Σάις (84’Φάμπιο Σίλβα), Νέβες, Τρινκάο (84’Νούρι), Χιμένες, Τραορέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τανγκανγκά, Σάντσες, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Μόουρα (66’Λο Σέλσο), Άλι, Μπεργκβάιν (90’Γουίνκς), Σον (71’Κέιν).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Σκόνταψε στο Σεντ Μέρις η Γιουνάιτεντ!

Βαθμολογική απώλεια για τη Γιουνάιτεντ που έμεινε στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον σε ένα ματς που έδειξε αμυντικές αδυναμίες. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Γουόρντ-Πράουζ εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Ντε Χέα να πέφτει και να διώχνει σε κόρνερ. Στο 7′ εξ επαφής ο Λίντελοφ έστειλε την μπάλα στο […]