«Παίζουμε για την περηφάνια της Κύπρου»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Δημοσιογραφική διάσκεψη για το παιχνίδι με την Φενέρ παρέθεσε ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας Χοσέ Λουίς Όλτρα.

«Αύριο είναι ένα μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον κόσμο. Όπως είπα και την προηγούμενη φορά δεν παίζουμε μόνο για τους τρεις βαθμούς, ούτε για την πρόκριση παίζουμε για την περηφάνεια της χώρας μας. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα ήμασταν ανταγωνιστικοί πρέπει να είμαστε περισσότερο, αύριο ο στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε ο κόσμος μας να δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα γιατί είναι σημαντικό για εμάς, πάντα με σεβασμό και μέσα από τη συμπεριφορά του να δείξει τον πολιτισμό του. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε».
Για τις αλλαγές που πρέπει να κάνει: «Είναι πολύ καλή και έμπειρη ομάδα η Φενέρ. Πρέπει να βελτιωθούμε και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Πρέπει να πάρουμε την κατοχή, να φτιάξουμε περισσότερες ευκαιρίες και να φτάσουμε στην νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε και στις στημένες φάσεις».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ροσάλες ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα:
«Αύριο θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι για εμάς και ειδικά για τον κόσμο μας, ξέρουμε τι σημαίνει για εμάς. Αύριο θα δείξουμε ότι παίζουμε για την περηφάνεια μας. Κάναμε καλή προσπάθεια την προηγούμενη φορά αλλά δεν ήταν αρκετό, είναι πολύ ωραίο που θα παίξουμε στην Αρένα μας. Θα κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι για να το καταφέρουμε».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανακοίνωση Ανόρθωσης: "Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε τομές"

Ανακοίνωση εξέδωσε το δ.σ. της Ανόρθωσης. Αναλυτικά:Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Πουλλαΐδης και το Δ.Σ. της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ μετά από σειρά επαφών και συναντήσεων που ακολούθησαν του αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα επιθυμούν να τοποθετηθούν για τα ακόλουθα: -Η ομάδα μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο […]