Παναθηναϊκός… 4Χ4, «καθάρισε» την ΑΕΚ και φωνάζει πως πάει για πρωτάθλημα!

Andreas
0 0
Read Time:49 Second

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 4η αγωνιστική της Super League 1 και πανηγύρισε ισάριθμα «τρίποντα» στο πρωτάθλημα, όπου φιγουράρει μόνος στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Πινέδα στο 36’, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση χάρη σε πέναλτι του Αϊτόρ στο 43’ και στην… ανατροπή από ημίχρονο, ξανά από την άσπρη βούλα με τον Σπόραρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση το διάστημα 26’-36’, όπου η «Ένωση» πάτησε καλύτερα, ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Αμφότερα στην επανάληψη, με τους Αϊτόρ στο 61ο και Παλάσιος στο 85ο λεπτό του ντέρμπι.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει 12 βαθμούς και είναι στο +4 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 6 πόντους. Ο πρώτος παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο πριν τη διακοπή, η δεύτερη πηγαίνει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Κυριακή αντί Σάββατο ο αγώνας Νέα Σαλαμίνα - Απόλλων

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του Απόλλωνα θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00  αντί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου που είχε αρχικά οριστεί. Ο αγώνας, μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΚΟΠ, θα διεξαχθεί με το σύστημα VAR. Μετά […]