Παπασταύρου για όλα!

Andreas
0 0
Read Time:6 Minute, 15 Second

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου, σχετικά με την πώληση μετοχών και άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: «Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ανησυχία για την αναστάτωση των τελευταίων 4 εβδομάδων σχετικά με την πώληση των μετοχών. Προσπαθήσαμε να μην βγει η είδηση αυτή έξω γιατί θα έκανε ζημιά στην ομάδα και στον κόσμο. Δεν βγήκε από εμάς και πιστεύουμε ότι δημιούργησε μία ζημιά στην ομάδα. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά και προτιμήσαμε να μην πούμε πολλά. Γνώρισα τον κ. Χριστοδούλου την 1 Αυγούστου. Ένας κοινός φίλος μας γνώρισε και βρεθήκαμε σύμπτωση στη Μύκονο. Εκεί έδειξε το ενδιαφέρον του για να αγοράσει τις μετοχές. Εγώ του είπα να ξεκαθαρίσω κάτι μαζί σου. Πρέπει να είσαι έτοιμος να βάζεις 2-3 εκατομμύρια τον χρόνο του είπα και αν θέλεις πράγματι να έρθεις και θέλεις να είναι πρωταγωνίστρια η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μου είπε πως ήθελε. Εγώ δεν ζήτησα αγοραστή, αυτός ήρθε και με βρήκε. Τα λεφτά που ζήτησα ήταν τα ίδια που έβαλα εγώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν ήθελα να βγάλω κέρδος. Τους δώσαμε όλες τις πληροφορίες σε δικηγόρους και λογιστές και μέχρι την Τετάρτη δουλεύαμε σε αυτό. Πριν από 4 εβδομάδες αυτό βγήκε έξω και έκανε τη δουλειά μας πιο δύσκολη. Νομίζαμε ότι θα τελειώναμε τελικά έμαθα την Τρίτη ότι οι απαιτήσεις του ήταν διαφορετικές και αφορούσαν το Σωματείο. Κάποιες από τις απαιτήσεις δεν θα ικανοποιούσαν το Σωματείο. Το Σωματείο δεν μπορούσε να του δώσει αυτά που ήθελε. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε αφού βλέπαμε τη ζημιά που έγινε στην ομάδα, αποφάσισα να σταματήσω τις διαβουλεύσεις την Τετάρτη».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ : «Αν θα συνεχίσει να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ; Κανείς δεν σταμάτησε να κάνει τη δουλειά του. Δεν έψαξα εγώ για αγοραστή. Οι πιθανότητες να έκλεινε αυτό το deal δεν ήταν σίγουρο, για αυτό και συνεχίσαμε έτσι. Έτσι θα συνεχίσουμε!»

Σε ερώτηση για το αν βρεθεί άλλος αγοραστής τι θα κάνει: «Δεν βλέπω τέτοιο πράγμα. Υπήρχαν και άλλοι λόγοι που μίλησα με τον κ. Χριστοδούλου. Συζητήσαμε και τελικά δεν έκλεισε το deal».

Για το αν η αγορά Τράπεζας στην Αμερική αποτελούσε εμπόδιο: «Ορισμένα είναι σωστά. Υπέγραψα να αγοράσω τράπεζα τον Μάρτιο του 2021. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αίτηση για την έγκριση από την Τράπεζα. Δεν ήταν σίγουρο ότι υπήρχε πρόβλημα. Ενδιάμεσα βρέθηκε ο κ. Χριστοδούλου και ένιωσα ότι θα μπορούσα να αφήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ σε καλά χέρια».

Για το αν τον στεναχώρησε κάτι πριν από το ενδιαφέρον του κ. Χριστοδούλου: «Κάτι ειδικά που να άλλαξε τη γνώμη μου για το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει».

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Όταν κάποιες ομάδες δεν πάνε καλά ψάχνουν για δικαιολογίες. Σίγουρα έπρεπε να κερδίσει η Δόξα, αλλά στα τελευταία λεπτά άλλαξε το παιχνίδι. Δεν μιλάμε για τις 97 φάσεις που έφτιαξε το VAR, αλλά για τις 2-3 φάσεις που ήταν στο γκρίζο. Πρέπει να σοβαρευτούμε, κάποτε κερδίζεις και κάποτε χάνεις και να ψάχνουμε ηλίθιες κατηγορίες όταν δεν κερδίσουμε».

Για το ναυάγιο με τον κ. Χριστοδούλου: «Ένιωθα ότι οι πιθανότητες ήταν 50-50 και μετά από 2 μήνες έμειναν στο 50-50. Το ερωτηματικό που δημιουργήθηκε με τις απαιτήσεις που είχε, με έπεισαν ότι δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Το θέμα με το Σωματείο με έπεισε ότι δεν θα γίνει το deal. Και προτίμησα να σταματήσω το θέμα τώρα».

Για το 40% των μετοχών: «Ήταν κάτι που ζήτησε ο κ. Χριστοδούλου και συμφώνησα μαζί του. Δεν πρέπει να πωλήσουμε μετοχές γιατί η συμφωνία είναι για 20 χρόνια και μετά τελειώνει. Να βάλουμε τον κόσμο να αγοράσει μετοχές που δεν θα είχαν αξία, δεν είναι σωστό. Είναι από τα μεγάλα λάθη της συμφωνίας. Ελπίζω να δουλέψουμε με το Σωματείο για να βρούμε λύση. Να πάρουμε λεφτά από τον κόσμο για συναισθηματικούς λόγους δεν είναι σωστό. Αν θέλει ο κόσμος να δώσει λεφτά για να βοηθήσει εγώ του λέω να δώσει λεφτά στο Σωματείο για να βοηθήσει».

Για το αν εγκριθεί η αίτηση για αγορά Τράπεζας τι θα γίνει: «Είναι μία ανησυχία για εμένα. Το ένα είναι το τραπεζικό σύστημα στην Κύπρο και το άλλο είναι τα προβλήματα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αν μου πουν καθαρά που δεν θα το κάνουν ότι υπάρχει πρόβλημα να έχουμε μετοχές ποδοσφαιρικού Σωματείου, θα δούμε τι θα κάνουμε. Περιμένουμε σύντομα απάντηση».

Για την πρόταση στον Λοΐζο: «Οι Κύπριοι πωλούνται πιο φτηνά από ότι οι παίκτες στον εξωτερικό. Δεν γίνεται ο Λοΐζος να τον πωλήσουμε ένα Χ ποσό και αν ήταν στην Ελλάδα να πωληθεί διπλάσια. Δεν είναι λογικό αυτό, το επίπεδο μας δεν είναι πιο κάτω. Ήταν αρκετά τα λεφτά και τα άξιζαν στον Λοΐζο και του αξίζουν παραπάνω».

Για την επένδυσή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Έβαλα παραπάνω λεφτά από ότι υπολόγιζα και δεν είναι μυστικό. Αυτές είναι οι υποχρεώσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αναλάβαμε να τις πληρώσουμε. Έβαλα περίπου 18 εκατομμύρια μέχρι τώρα. Για να κάνουμε πρωταθλητισμό και να πληρώνουμε τα πάντα σωστά πρέπει να δίνουμε 3.000.000 ευρώ τον χρόνο».

Διευκρίνηση για το τι έδινε ο κ. Χριστοδούλου: «Ο κ. Χριστοδούλου έδινε περίπου 18 εκατομμύρια. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι πίστεψα εγώ ότι ο κ. Χριστοδούλου θα συνέχιζε αυτό που έκανα εγώ. Ήθελε κάποιες αλλαγές και του είπα να συζητήσει με το Σωματείο για να βρούμε λύση. Ήταν 50-50 οι πιθανότητες να κλείσει η συμφωνία. Τα τελευταία χρόνια πολλοί είπαν διάφορα, αλλά άλλο τα λόγια και άλλο η πράξη».

Για την αγωνιστική παρουσία: «Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα θα έρθει εκεί που της αξίζει. Ο χρόνος δεν είναι μαζί μας και η ανάκαμψη πρέπει να αρχίσει τώρα. Θα πάμε καλύτερα πιστεύω».

Για την ανακατασκευή του προπονητικού κέντρου: «Δεν πήραμε την άδεια για το ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ. Περιμένουμε και την ίδια ώρα αρχίσαμε διαβουλεύσεις με τον ΚΟΑ για να μας δώσουν τις χορηγίες που δίνουν».

Για το φετινό προϋπολογισμό: «Μέχρι σήμερα έβαλα 18.000.000. Το μπάτζετ φέτος είναι 10-15 % είναι πιο αυξημένος από πέρσι. Ο κόσμος δεν το γνώριζε και ένιωθε ότι ήταν μειωμένος. Δεν είμαι πικραμένος, έμαθα στη ζωή και τα καλά και τα άσχημα. Δεν με ενοχλεί αν πει κάποιος κάτι αρνητικό».

Για την ενδεχόμενη πώληση μετοχών στον κόσμο: «Σήμερα νιώθω ότι ο κόσμος δεν πρέπει να αγοράζει μετοχές ομάδων γιατί δεν είναι καλή επένδυση. Αν θέλει για συναισθηματικούς λόγους, ας δώσει λεφτά στο Σωματείο. Δεν νομίζω το Σωματείο να μπορεί να πωλήσει μετοχές».

Αν σκέφτηκε ποτέ ότι η επένδυση στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν λάθος: «Δεν μετάνιωσα την απόφαση μου να εμπλακώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέχρι σήμερα δεν μετάνιωσα για τι έκανα και που είμαι».

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα των Ιανουάριο: «Όπως κάθε Ιανουάριο, οι ειδικοί θα αποφασίσουν».

Για την επίθεση στον κ. Γρηγόρη: «Είναι λυπηρό αυτό που έγινε με τον κ. Γρηγόρη. Δυστυχώς το κράτος άφησε για χρόνια να γίνονται αυτές οι ενέργειες και ποτέ κανείς δεν τιμωρήθηκε. Είναι λυπηρό. Ο λόγος που βάλαμε την αμοιβή είναι για να τιμωρήσουμε αυτούς που το έκαναν. Όχι επειδή είναι ο κ. Γρηγόρη, αλλά θα το κάναμε για όλους στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα το κάνουμε για όλους και όποιος βλάψει κάποιον από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα μας βρει μπροστά του».

Για το αν κόσμος της ομάδας μπορεί να στηρίζεται πάνω του: «Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να στηρίζετε στον κ. Παπασταύρου. Αυτό έδειξα τα τελευταία 3.5 χρόνια. Αν χρειαστεί στο μέλλον να γίνουν αλλαγές θα εξηγήσω στον κόσμο. Τώρα δεν υπάρχει κάτι. Ήταν σύμπτωση αυτό με τον κ. Χριστοδούλου».

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Όχι, δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Βασίλης Δημητρίου στο ντέρμπι (ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της 9ης  αγωνιστικής  του Πρωταθλήματος CYTA. Σάββατο, 06.11.2021 / 17:00ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΕΛ ΛεμεσούΣτάδιο                                      :    Γ.Σ.ΠΔιαιτητής                                 :    Δημητρίου ΒασίληςΑ’ Βοηθός Διαιτητής              :    Καλογήρου ΜάριοςΒ’ Βοηθός Διαιτητής              :    Γεωργίου Παύλος4ος Διαιτητής                          :    Αντωνίου ΜενέλαοςVAR                                         :    Pizarro Comez […]