Παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της Ανόρθωσης (ΦΩΤΟΣ)

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Η Ανόρθωση παρουσίασε στην Αίθουσα διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη συνεργασία της με την εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA και την αγωνιστική εμφάνιση 2023-24.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Προέδρος της Εταιρείας Ανδρέας Σάντης, ο οποίος ανέφερε τα ακόλουθα: «Με την Puma θέλουμε να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Με την Puma αγωνιστήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πήραμε πρωταθλήματα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί οι νέες στολές έχουν τα μηνύματα τους. Ευελπιστούμε να έχουμε μία μακροχρόνια συνεργασία με την Puma. Εύχομαι μία καλή ποδοσφαιρική περίοδο στη Ανόρθωση. Μια ποδοσφαιρική περίοδος που θα θέσει τις βάσεις. Δεν γίνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού».

Από πλευράς του ο Εμπορικός Διευθυντής της PUMA Ελλάδος, Γιώργος Κούβακας ανέφερε τα ακόλουθα: «Εύχομαι να δούμε την Ανόρθωση στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια. Μαζί γράψαμε λαμπρές στιγμές στο παρελθόν. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει η Ανόρθωση στην Puma. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι θα ενθουσιαστούν».

Στις 17:00 το απόγευμα η παρουσίαση της στολής θα γίνει και ενώπιον του κόσμου της ομάδας σε ειδική εκδήλωση στο Anostore του Αντώνης Παπαδόπουλος παρουσία των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα με τις εκδηλώσεις θα τιμηθεί και η 42η επέτειος από το θάνατο του Αντώνη Παπαδόπουλου, το όνομα του οποίου φέρει η προσωρινή έδρα της Ανόρθωσης στην προσφυγιά.

NIC_9784
NIC_9791
NIC_9776
NIC_9780
NIC_9796
NIC_9784
NIC_9791
NIC_9776
NIC_9780
NIC_9796

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πάμπος Κοτογιώργης για ΟΛΑ στον Στέλιο Παπαμωϋσέως! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Θυμήθηκε πολλά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Πάμπος Κοντογιώργης. Μίλησε στην εκπομπή ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ του SUPER SPORT FM 104.0 και ξετύλιξε το κουβάρι της καριέρας του στα γήπεδα.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ