Παρωδία στο Σπα: Νικητής με… 2 γύρους ο Φερστάπεν – Μισοί βαθμοί για τους πρώτους δέκα!

Andreas
0 0
Read Time:58 Second

Ολοκληρώθηκε το… φιάσκο με το Γκραν Πρι του Σπα στην Formula 1! Πριν καν ξεκινήσει τελείωσε ο αγώνας, με τους πιλότους να κάνουν μόλις δύο γύρους πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας (μπαίνοντας στην πίστα 3 ώρες μετά την αρχικά προγραμματισμένη εκκίνηση) και το Γκραν Πρι να διακόπτεται οριστικά λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Κάπως έτσι και παρότι ουσιαστικά δεν είχαμε αγώνα, ο Μαξ Φερστάπεν ανακηρύχτηκε νικητής στο Σπα λόγω της… pole position που είχε πάρει στα χθεσινά δοκιμαστικά, με την κατάταξη να είναι η ίδια με αυτή του Σαββάτου! Μάλιστα, οι βαθμοί που πήρε κάθε οδηγός είναι οι μισοί. Ο Φερστάπεν πήρε 12,5, ο Ράσελ 9 και ο Χάμιλτον που συμπλήρωσε το βάθρο 7,5.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ρικιάρντο (6), Φέτελ (5), Γκάσλι (4), Οκόν (3), Λεκλέρκ (2), Λατίφι (1) και Σάινθ (0,5). Κάπως έτσι, ο Χάμιλτον παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 202,5 πόντους, με τον Φερστάπεν να έχει 199,5 και να μειώνει στους τρεις μετά την εξέλιξη του Γκραν Πρι του Σπα!

Aυτό ήταν το έκτο Γκραν Πρι που μοιράζονται στη μέση οι βαθμοί λόγω της μη ολοκλήρωσης του.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ξελάσπωσε -ξανά- την Μπαρτσελόνα με γκολάρα ο Ντεπάι!

Γκολάρα στα φιλικά, γκολάρα στην πρεμιέρα του στη La Liga, γκολάρα και κόντρα στη Χετάφε! Ο Μέμφις Ντεπάι έχει βαλθεί να κάνει τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να ξεχάσουν γρήγορα τον Λιονέλ Μέσι, καθώς με νέο, απίθανο τέρμα του Ολλανδού στο 31′, οι Καταλανοί επικράτησαν 2-1 των ”azulones” στο «Καμπ Νου» και επέστρεψαν στις νίκες μετά την ισοπαλία στο Μπιλμπάο. […]