ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΕΛ 0-2: Ξανά στο +4 και περιμένει!

Christos
0 0
Read Time:2 Minute, 28 Second

Σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ που επικράτησε με 2-0 της Πάφου μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης».  Η ομάδα του Σα Πίντο εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της στο δεύτερο ημίχρονο και επανήλθε στις επιτυχίες! Τα γκολ της αναμέτρησης πετύχαν οι Κβιλιτάια 59’ και Μαρκίνιος 67’.

Με τη νίκη της η ομάδα της Λευκωσίας αύξησε εκ νέου τη διαφορά στο +4 και περιμένει τα αποψινά αποτελέσματα για να δει που θα την βρει το πέρας της 7ης αγωνιστικής της φάσης των πλέι-οφ.

Από την άλλη, ο στόχος της Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος άρχισε να κάνει «φτερά» για την Πάφο που από εδώ και πέρα σκέφτεται μόνο το ματς στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο.

Α’ ημίχρονο

Με αργό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Πάφο με τις δυο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα μετόπισθεν.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε για τον ΑΠΟΕΛ, με την κεφαλιά του Σούσιτς να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Ίβουσιτς.

Πέντε λεπτά μετά η ομάδα του Καρσέδο «απάντησε» με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπέλετς.

Στο 43ο λεπτό οι γηπεδούχοι «ζευγάρωσαν» τις ευκαιρίες τοςυ με τον Ζάζα να κάνει το δφιαγώνιο σουτ από τα αριστερά και τον Μπέλετς να μαζεύει σταθερά.

Έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου…

Β’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκε στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ που από τα πρώτα λεπτά έβαλε πίεση στην Πάφο. Στο 59ο λεπτό, ο ρεφ της αναμέτρησης υπέδειξε την άσπρη βούλα υπέρ των φιλοξενουμένων, μετά από μαρκάρισμα του Δημητρίου πάνω στον Τσεμπάκ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κβιλιτάια ο οποίος ήταν εύστοχος, γράφοντας το 1-0.

Η ομάδα του Σα Πίντο όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οκτώ λεπτά μετά έκανε δύο τα τέρματα της με τον Μαρκίνιος. Μετά από μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Βραζιλιάνος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-0.

Ακολούθως η Πάφο έβγαλε αντίδραση και έχασε καλή φάση στο 78’ με τον Μπρούνο να κάνει το σουτ εντός περιοχής και τον Σούσιτς να βάζει σωτήρια την προβολή.

Στα τελευταία λεπτά οι «γαλάζιοι» έβαλαν πίσω στους φιλοξενούμενους, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Μπέλετς.

Έτσι οι «γαλαζοκίτρινοι» πανηγύρισαν ένα σπουδαίο τρίποντο που τους ανεβάζει προσωρινά το +4.

https://youtube.com/watch?v=i4mtvVTysxg%3Ffeature%3Doembed

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πάφος FC (Καρσέδο): Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Κανέ, Δημητρίου, Κοντρέρας, Ζάζα (66′ Μπρούνο), Τάνκοβιτς (66′ Πέπε), Μιχαήλ (77′ Μπότσκαι), Ναμ (66′ Βαλακάρι), Ντράγκομιρ (77′ Αμπντουσαλάμοφ).
Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Μπρούνο, Ζάιρο, Μπότσκαι, Ρους, Αμπντουσαλάμοφ, Βαλακάρι, Νταλίνια, Πέπε.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κβιλιτάια, Τσεπάκ (83′ Σιπριάνο), Σούσιτς, Ντάλσιο, Μαρκίνιος (76′ Ζέφτε), Κονταντίνοφ, Σαρφό (69′ Bιγιαφάνες), Ντογκαλά (46′ Δώνης).
Στον πάγκο:
 Χριστοδούλου, Σιπριάνο, Βιτάλ, Εφραίμ, Φαουάζ, Γουίλσον, Βιγιαφάνες, Μαιόλι, Σατσιάς, Τομανέ, Μεχρί, Δώνης.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Διοργάνωση: Πρωτάθλημα CYTA – Διαδικασία «play-offs».
Αγωνιστική: 7η
Γήπεδο: «Στέλιος Κυριακίδης».
Σκόρερς: -/ 59′ Κβιλιτάια, 67′ Μαρκίνιος
Κίτρινες: 19′ Δημητρίου / 21′ Τσεμπάκ
Κόκκινες: -/-.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 0-1: Με χρυσοκέφαλο Μιλίτσεβιτς!

Σπουδαίο τρίποντο με τρομερό… «buzzer beater» του Μιλίτσεβιτς για την ΑΕΚ που επικράτησε με 1-0 του Άρη μέσα στη Λεμεσό. Χάρη στο τέρμα του Βόσνιου στόπερ στο 90+6’, η ομάδα της Λάρνακας έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο της σερί και μείωσε εκ νέου τη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ στο -1. Α’ ημίχρονο […]