ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Δεν ήταν δική μας επιλογή η 26η Δεκεμβρίου»

Andreas
0 0
Read Time:49 Second

Για τον ορισμό του ντέρμπι με την Ομόνοια στις 26 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με την Πάφος FC, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τον ορισμό του ντέρμπι: «Δεν ήταν δική μας επιλογή η 26η Δεκεμβρίου. Δεν το αποφασίσαμε εμείς, είμαστε διαθέσιμοι για συζήτηση για οποιαδήποτε ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι. Πέρυσι δεν έκανε κανένας ποδοσφαιριστής μας διακοπές. Παίξαμε 27 του Δεκέμβρη. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Μια ομάδα που παίζει συνεχώς στην Ευρώπη είναι βοηθητικό να αναβάλλονται παιχνίδια, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην Ευρώπη. Προέκυψε τώρα άλλη μία αναβολή, μπορεί να προκύψουν τέτοια ζητήματα είτε λόγω καιρικών συνθηκών είτε για λόγους υγείας. Αντιλαμβάνεσαι ότι αν οριζόταν για Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα μιλούσαμε για άλλα δεδομένα».

Για το πότε θα ξεκουραστούν οι παίκτες: «Πλέον οι διακοπές των ποδοσφαιριστών κατά το διάστημα 18-25 Δεκεμβρίου, δεν μπορεί να υπάρξουν. Μπορούμε να επωφεληθούμε στο διάστημα από τις 26 Δεκεμβρίου ως τις 5 Ιανουαρίου για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, απέχουμε από τον προορισμό μας»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 801 γκολ στην καριέρα του, αλλά προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, εστιάζοντας στην επίτευξη των στόχων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τα δύο γκολ που πέτυχε στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ, με 3-2 χθες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 801 […]