ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «9.500 ΑΠΟΕΛίστες έχουν εξασφαλισμένη θέση» (ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ)

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Η αρχική τοποθέτηση: «Κάθε επόμενος αγώνας είναι ο πιο σημαντικός. Και για τις δύο ομάδες είναι εξίσου σημαντικό, όπως ήταν το προηγούμενο και θα είναι το επόμενο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τίποτα άλλο πέραν από τη νίκη. Με την ολοκλήρωση του αγώνα, θα έχουμε ξεκάθαρα δεδομένα. Θα μπουν όλα στο τραπέζι και θα ξέρουμε όλη την αλήθεια, αφού δεν θα υπάρχουν εκκρεμότητες».

Για τη σημασία του ντέρμπι: «Τη συζήτηση για τη σημασία αυτού του αγώνα, την κάναμε και πριν σχεδόν ένα μήνα. Το περιμένει όλη η Κύπρος. Δίνεται μια ευκαιρία σε πολύ κόσμο να έρθει στο γήπεδο».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων: «Περιμένει περισσότερο κόσμο. Τα εισιτήρια του αγώνα που διακόπηκε, ήταν γύρω στις 8.000. Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε αυτό τον αριθμό. Η προπώληση πλησιάζει τις 4.000. Σε απόλυτους αριθμούς πλησιάζουμε τις 9.500 θεατές και μιλώ μόνο για τους ΑΠΟΕΛίστες, που έχουν εξασφαλισμένη θέση. Θα είναι αργία, ο καιρός θα είναι εξαιρετικός. Θα πρέπει να έρθουν όσο πιο νωρίς γίνεται».

Για τα αγωνιστικά: «Παίζουμε με το ίδιο φύλο αγώνα. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι. Είναι πολύ σημαντικές οι τελευταίες προπονήσεις για τον Λουντέμο που ήταν βασικός. Είχε διάταση μυός και έκανε διαφορετικό πρόγραμμα. Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή και ευελπιστούμε να μην προκύψει άλλο πρόβλημα. Ο μόνος που είναι σε αμφιβολία είναι ο Λουντέμο, ο οποίος θα δοκιμάσει τις επόμενες δύο μέρες. Αν είναι καλά, θα αγωνιστεί κανονικά».

Αν χρειαστεί να γίνει αλλαγή, πριν την επανέναρξη, θα μετρηθεί ως διακοπή; Θα είναι η μια από τις τρεις που δικαιούται η κάθε ομάδα; «Τα πάντα ισχύουν, ακριβώς όπως σταμάτησαν. Αν προκύψει αλλαγή, τότε είναι λες και σταματά το παιχνίδι».

Τι πρέπει να έχει το ΑΠΟΕΛ για να πάρει τη νίκη; «Τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Οι αριθμοί των γκολ φέτος, είναι διαφορετικοί από άλλες χρονιές. Δεν μιλώ μόνο για το ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια, η περσινή πρωταθλήτρια, έχει τα ίδια γκολ με το ΑΠΟΕΛ. Δεν μπαίνουν πολλά γκολ, παρά το ότι δημιουργούνται ευκαιρίες. Τον τελευταίο καιρό δημιουργούμε και χάνουμε πολλές ευκαιρίες και είναι αξιοπερίεργο. Αν μετουσιώναμε το 1/6 των ευκαιριών θα ήμασταν σε διαφορετική μοίρα».

Για τα μεταγραφικά και τον Μετς: «Έχει γραφτεί εδώ και 4-5 μέρες. Αν ήμασταν κοντά, θα είχαμε συμφωνήσει ήδη. Βγαίνει ένα όνομα και θεωρείται δεδομένο και ψάχνουμε το δεύτερο. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία».

Για τις θέσεις που θα γίνει ενίσχυση: «Δεν μπορώ να γνωρίζω το τι θα συμβεί. Υπάρχει προσανατολισμός να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός και έχει δοθεί βαρύτητα».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΣΟΚ με Καρώ στο ΑΠΟΕΛ!

Νοκ άουτ για 4-6 βδομάδες θα μείνει ο Ανδρέας Καρώ, Ο υψηλόσωμος αμυντικός, ο οποίος πέτυχε πολύ σημαντικά γκολ φέτος στο ΑΠΟΕΛ, θα χάσει τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρώ ήταν βασικός και στα 13 παιχνίδια πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ. Η επίσημη […]