Πλησιάζει στην Κρίσταλ Πάλας ο Λάμπαρντ!

Andreas
0 0
Read Time:53 Second
sportfm

ΑΓΓΛΙΑ

Πλησιάζει στην Κρίσταλ Πάλας ο Λάμπαρντ!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κρίσταλ Πάλας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία από τη νέα σεζόν.

Επίσημο: Τέλος ο Χόντσον από Πάλας

Λάμπαρντ: Πλησιάζει στην Κρίσταλ Πάλας

https://96f1948d3ddee21e2be392eb2a343f84.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.htmlwww.sport-fm.gr18/05/2021, 13:23

Ολοένα και πιο κοντά στην Κρίσταλ Πάλας εμφανίζεται ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος τεχνικός που εδώ και λίγους μήνες είναι ελεύθερος όταν και αποχώρησε από την Τσέλσι, βρίσκεται στα ραντάρ της Πάλας.

Ο Λάμπαρντ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της ομάδας ώστε να αναλάβει τα ηνία. Μάλιστα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές πάνε πολύ καλά και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Πλέον μοιάζει πολύ πιθανό να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου ο Λάμπαρντ αντικαθιστώντας ενόψει της νέας σεζόν τον Ρόι Χόντσον στον πάγκο ενώ φαίνεται πως ήδη έχουν γίνει και συζητήσεις ενόψει των μεταγραφικών.

Ο 42χρονος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ντέρμπι και στη συνέχεια ανέλαβε την Τσέλσι, με τους Βρετανούς να τον θεωρούν έναν ελπιδοφόρο τεχνικό.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ: Δήμος ΚΑΒΑΖΗΣ ο δυναμικός!

Από τους τεράστιους αμυντικούς της δεκαετίας του 60 και αρχές του 70, ήταν ο Δήμος Καβάζης που έκανε σπουδαία καριέρα με τα χρώματα του Απόλλωνα. Ήταν από τους μοντέρνους ακραίους αριστερούς Μπακ και ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών. Γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1946 και στον Απόλλωνα ξεκίνησε […]