Πρωταθλήτρια Αφρικής η Σενεγάλη!

Andreas
0 0
Read Time:51 Second

Το παρθενικό Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην ιστορία της (μετά από δύο αποτυχημένες παρουσίες σε τελικούς) πανηγυρίζει από το βράδυ της Κυριακής (6/2) η Σενεγάλη, επικρατώντας με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι της Αιγύπτου μετά από το 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων τόσο στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του τελικού όσο και στην ημίωρη παράταση.
Τα λιοντάρια της Τεράνγκα ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη πριν ο τελικός οδηγηθεί στα πέναλτι, όμως αυτό δεν συνέβη αφού βρήκε απέναντί της έναν φοβερό και τρομερό Αμπουμπαγκάλ, με τον κίπερ των φαραώ να κατεβάζει ρολά, με επιστέγασμα της εκπληκτικής του απόδοσης να είναι το πέναλτι που απέκρουσε μόλις στο 7ο λεπτό σε εκτέλεση του Σαντιό Μανέ.
Σενεγάλη: Μεντί, Μ. Σαρ, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Σις, Κουγιατέ (66΄Γκέιγ), Μεντί, Ι. Σαρ (77΄Ντιά), Γκέιγ, Μανέ, Ντιεντιού (77΄Ντιένγκ)
Αίγυπτος: Γκαμπάσκι, Ασούρ, Αμπντελμονέμ, Χαμντί, Ελ Φοτού, Φατί (99΄Λασίν), Ελ Σόλια (58′ Τρεζεγκέ), Ελνένι, Μαρμούς (58΄Ζιζό), Σαλάχ, Μοχάμεντ (58΄Χαμντί)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Με «ζωγραφιά» Ασένσιο επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ!

Ένα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη και ένας αποκλεισμός στο Κόπα ντελ Ρέι ήταν πολλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε κόντρα στη Γρανάδα η νίκη ήταν απαραίτητη και τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε, επικρατώντας 1-0. Ήρωας για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν ο Μάρκο Ασένσιο, που στο 74’ με ένα μαγικό σουτ έξω […]