Πρωταθλητές, θα σέβεστε την «Κυρία»!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Στο ραντεβού της με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ήταν… Κυρία! Η Γιουβέντους δεν μάσησε από τις πολλές απουσίες της και κατάφερε να λυγίσει την Τσέλσι (1-0) χάρη στο γκολ του Κιέζα, για να κάνει το 2/2 στον όμιλο και να πάρει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στην αρχή του πρώτου μέρους η Τσέλσι πίεζε και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τη Γιουβέντους στην συνέχεια να φέρνει το ματς στα μέτρα της και να ισορροπεί, δημιουργώντας φάσεις με πρωταγωνιστή τον Ραμπιό, με τον Γάλλο να απειλεί πολλαπλές φορές την εστία του Μεντί.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Κιέζα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ για τη Γηραία Κυρία, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ, καθώς ήταν το γρηγορότερο γκολ σε β’ μέρος στην ιστορία του Champions League!

Η Γιουβέντους συνέχιζε να απειλεί, με τον Μπερναρντέσκι στο 64′ να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα σχεδόν μέσα από τη μικρή περιοχή, με την μπάλα ωστόσο να περνάει άουτ. Η Τσέλσι είχε τη μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και είχε κλείσει στο μισό γήπεδο τη Γηραιά Κυρία, ενώ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 83′ όταν ο Λουκάκου αστόχησε από θέση τετ-α-τετ. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τους «μπλε» να ψάχνουν το γκολ και να μη το βρίσκουν, φεύγοντας ηττημένοι από το Τορίνο.

Ζενίτ-Μάλμε 4-0
(9’ Κλαουντίνιο, 49’ Κουζιάεφ, 80’ Σουτόρμιν, 90’+5′ Βέντελ)

Γιουβέντους-Τσέλσι
(46’ Κιέζα)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Tετάρτη 20/10

Τσέλσι-Μάλμε (22:00)
Ζενίτ-Γιουβέντους (22:00)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Γιουβέντους 6 (4-0)*
Τσέλσι 3 (1-1)*
Ζενίτ 3 (4-1)
Μάλμε 0 (0-6)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Κριστιάνο, ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Σύμφωνοι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το φαβορί κόντρα στη Βιγιαρεάλ και ειδικότερα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Ωστόσο, η πραγματική εικόνα του αγώνα δεν φανερώνεται στο τελικό 2-1 των «Κόκκινων Διαβόλων», το οποίο οφείλεται αποκλειστικά στον άνθρωπο που είναι ένα Champions League μόνος του! Το βράδυ που πέρασε στην πρώτη θέση στη λίστα με τις […]