Ρεκόρ όλων των εποχών με 17 εκτός έδρας ματς αήττητη

Andreas
0 0
Read Time:41 Second

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταφέρνει να κάνει δικά της η Μπάγερν Μονάχου και αυτό συνέβη και χθες στην Ιταλία, αυτή την φορά σε επίπεδο Champions League.

Με τους Βαυαρούς να κερδίζουν… σβηστά την Λάτσιο στην Ρώμη με 4-1, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο των «16» της φετινής διοργάνωσης και να… περνάει ήδη στην επόμενη φάση.

Παράλληλα, όμως, αυτή ήταν η 17η διαδοχική εκτός έδρας αναμέτρηση στο Champions League στην οποία η Μπάγερν κατάφερε να μην ηττηθεί, έχοντας σε αυτό το διάστημα 13 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες!

about:blankΕπίδοση, δε, που συνιστά την καλύτερη όλων των εποχών στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη, με την γερμανική ομάδα να καταρρίπτει το ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 16 συνεχόμενα παιχνίδια, από το 2010

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΝΒΑ: Ο κόσμος επιστρέφει στις κερκίδες

Οι κερκίδες γεμίζουν δειλά – δειλά. Ακούγονται οι πρώτες φωνές. Και οι πρώτες αποδοκιμασίες. Το ΝΒΑ προσπαθεί να επιστρέψει σε κάτι που θυμίζει αυτό που ονομάζουμε κανονικούς ρυθμούς. «Referee you suck…». Μελωδία στα αυτιά μας. Ακόμη και αν το σύνθημα διαθέτει μία ελεύθερη μετάφραση σε «διαιτητή είναι άθλιος…», είναι μελωδία… […]