Σάντος: «Ακόμη και οι καλύτερες ομάδες χάνουν»

Andreas
0 0
Read Time:56 Second

«Υπάρχουν φορές που ακόμη και οι καλύτερες ομάδες δεν παίζουν καλά και χάνουν»… Αυτή η ατάκα του Φερνάντο Σάντος προφανώς και δείχνει την πίστη του στην Πορτογαλία, αλλά θέλει και ταυτόχρονα να τονώσει το ηθικό των παικτών του μετά την ήττα από την Γερμανία.

Παράλληλα, ο Σάντος θέλησε να αναφερθεί και μάλιστα εκτενώς στις συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια των αγώνων, κάνοντας λόγο για αφόρητη ζέστη.

«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με την απόδοσή μας κόντρα στην Γερμανία. Όλοι νιώθουμε υπεύθυνοι για αυτό. Είναι έμπειροι παίκτες και καταλαβαίνουν πως δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα. Υπάρχουν φορές που ακόμη και οι καλύτερες ομάδες δεν παίζουν καλά και χάνουν», είπε αρχικά.

«Αν θα κάνω αλλαγές; Ίσως τους αλλάξω όλους (σσ. γέλια). Σε αυτό το Euro υπάρχουν διακοπές σε κάθε παιχνίδι, οι διοργανωτές βλέπουν ότι έχει πολύ ζέστη και προσπαθούν να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις. Εγώ και το επιτελείο μου γνωρίζουμε τα πάντα, έχουμε τις πληροφορίες για να γνωρίζουμε αν είναι καλά ή όχι ο κάθε παίκτης. Ήθελα να πάω σήμερα για ένα τρέξιμο το πρωί, αλλά έχει τόσο ζέστη που γύρισα πίσω…», κατέληξε.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Σοκ με Ντεμπελέ: Εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 μήνες!

Την πόρτα του χειρουργείου περνάει ξανά ο Ουσμάν Ντεμπελέ! Ο Γάλλος εξτρέμ στέκεται για ακόμη μια φορά άτυχος, αφού μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως χάνει το Euro, έρχονται χειρότερα νέα. Συγκεκριμένα, ο Ντεμπελέ που τραυματίστηκε στο ματς με την Ουγγαρία αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις μήνες, κάνοντας και επέμβαση για να αποκαταστήσει το […]