Στα 22 του ο Χάαλαντ είναι ένας σκόρερ που… τρελαίνει την επιστήμη

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε ξανά γκολ, αυτή τη φορά με τη φανέλα με το εθνόσημο, έφτασε στα 170 τέρματα καριέρας, είναι μόλις 22 και κάνει τους… ποδοσφαιρικούς επιστήμονες να σκίζουν τα πτυχία τους. 

Ο Viking της Μάντσεστερ Σίτι δεν καταλαβαίνει από διακοπές πρωταθλημάτων, αλλαγή κλίματος και καθημερινότητας στην μεταφορά από τον σύλλογο στην εθνική ομάδα και στη μετάβαση από την Πρέμιερ στο Nations League. 

Το βράδυ του Σαββάτου στο παιχνίδι με την Σλοβενία, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την Νορβηγία λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, προτού ο Σποράρ του Παναθηναϊκού και ο Σέσκο κάνουν την ανατροπή και χαρίσουν τη νίκη στην δική τους ομάδα. 

Στα 22 παιχνίδια που μετράει με το εθνόσημο της Νορβηγίας στο στήθος, ο Χάαλαντ έχει πετύχει 21 γκολ και αυτό της χθεσινής (24/9) βραδιάς ήταν το υπ’ αριθμόν 170 συνολικά της καριέρας του. 

Μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που μέχρι στιγμής έχει διανύσει μόλις έναν μήνα και κάτι μέρες, ο Χάαλαντ έχει σκοράρει 11 φορές είτε με τη Σίτι είτε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, κάνοντας την αγαπημένη του συνήθεια με τέτοια συνέπεια που για την ηλικία του (22 ετών) δύσκολα μπορεί να κατανοήσει κανείς…

Σημειώνεται, δε, πως ήταν παρών και στα 7 τέρματα που έχει πετύχει η Νορβηγία στο Nations League της σεζόν 2022-2023. στέλνοντας εκείνος τη μπάλα 6 φορές στα δίχτυα και έχοντας και 1 ασίστ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα πέντε ιστορικά ρεκόρ που μπορούν να σπάσουν στο Κατάρ!

Το Παγκόσμιο κύπελλο του  Κατάρ πλησιάζει, αφού λιγότερο από δύο μήνες απέμειναν για τη σέντρα. Για πρώτη φορά, μάλιστα, θα δούμε την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση να διεξάγεται χειμώνα! Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο υπάρχουν πέντε ιστορικά ρεκόρ που μπορούν να σπάσουν, εφόσον επιτευχθούν ορισμένες προϋποθέσεις. Με τον Λιονέλ Μέσι να έχει τη δυνατότητα […]