Στη Ρόμα και επίσημα ο Μάτιτς

Andreas
0 0
Read Time:39 Second

Η Ρόμα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του Νεμάνια Μάτιτς, ο οποίος υπέγραψε στους Ρωμαίους για έναν χρόνο.

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί για τρίτη φορά υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο, μετά τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στους κόκκινους διαβόλους έμεινε συνολικά πέντε σεζόν, στις οποίες αγωνίστηκε συνολικά 189 φορές, έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ και 11 ασίστ.

Είμαι χαρούμενος και περήφανος που υπογράφω σε αυτή την ομάδα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν με τους νέους μου συμπαίκτες. Η Ρόμα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, έχει φανταστικούς φιλάθλους και έναν προπονητή, τον Μουρίνιο που τον ξέρουν όλοι. Ήταν εύκολο για μένα να έρθω εδώ. Ελπίζω ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό“, ανέφερε ο Μάτιτς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πρώτος στον κόσμο για 8ο μήνα o Koντίδης!

Για όγδοο συνεχόμενο μήνα ο Παύλος Κοντίδης παραμένει στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης των σκαφών τύπου Laser. Στην κατάταξη που ανακοινώθηκε την περασμένη βδομάδα ο Κύπριος Ολυμπιονίκης έχει 769 βαθμούς έναντι 711β του Χιλιανού Clemente Seguel και 666β του Κροάτη Stipanovic, κατόχου δύο αργυρών Ολυμπιακών μεταλλίων. Ο Παύλος αναρριχήθηκε στην κορυφή […]