Στο στόχαστρο της Νόριτς ο Γιακουμάκης

Andreas
0 0
Read Time:31 Second

Βλέμματα από Αγγλία έχουν καρφωθεί πάνω στον Γιώργο Γιακουμάκη. Σύμφωνα με το Teamtalk.com, ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Νόριτς, ανάμεσα σε άλλες ομάδες που τον έχουν προσθέσει στη λίστα τους.

Τα 27 γκολ σε 29 εμφανίσεις που έχει πετύχει στην Eredivisie με τη φανέλα της Φένλο έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων, με τους πρωτοπόρους της Championship να θέλουν να μπουν στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα «καναρίνια» δεν αποτελούν τη μοναδική ομάδα από το Νησί που τσεκάρει τον Έλληνα φορ, αφού στην ίδια λίστα βρίσκονται Μπράιτον και Σαουθάμπτον.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Διαιτητές αγώνων Πρωταθλήματος Cyta

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές  των αγώνων της 6ης  Αγωνιστικής  της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA που θα γίνουν το Σάββατο 10 Απριλίου 2021. Α’ όμιλος 19:30 Απόλλων – ΑνόρθωσηΣτάδιο: ΤσίρειοΔιαιτητής: Σωτηρίου ΛούκαςΑ’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής ΌμηροςΒ’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος4ος Διαιτητής: Φελλάς ΚωνσταντίνοςVAR: Θεουλή ΧρυσοβαλάντηςAVAR: Σωτηρίου ΜιχάληςΠαρατηρητής: […]