Συζητάνε ήδη για την επιστροφή Μπαρτσελόνα-Μέσι!

Andreas
0 0
Read Time:53 Second

Αποφασισμένη να… διορθώσει το λάθος του καλοκαιριού του 2021 είναι η Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει δημοσιογράφος του Radio Catalunya, ήδη οι «μπλαουγκράνα» είναι σε επαφές με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι για την επιστροφή του στην ομάδα το καλοκαίρι του 2023, όταν και λήγει το τρέχον συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Το πλάνο είναι να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του στην Παρί και να επιστρέψει υπογράφοντας για 1-2 χρόνια στην Μπαρτσελόνα», τονίζει.

Η πληροφορία αυτή έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεων που έκανε προ ημερών ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος χαρακτήρισε ηθική υποχρέωση για τον σύλλογο να γυρίσει πίσω ο Αργεντινός σούπερ σταρ και να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα όπου μεγαλούργησε.

Φυσικά υπέρ μιας τέτοιας προοπτικής είναι και ο Τσάβι, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του «Λέο» στα χρυσά χρόνια της Μπαρτσελόνα.

O 35χρονος άσος μετά από μια μέτρια και μακριά από τα συνήθη στάνταρ του πρώτη σεζόν στο Παρίσι, φέτος έχει αρχίσει αγριεμένος τη χρονιά έχοντας ήδη τρία γκολ και μία ασίστ σε δύο επίσημες εμφανίσεις.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Τα 14 στοιχεία της πρεμιέρας: Ο Χάαλαντ, ο Νούνιες, η Μπράιτον του Πότερ, ο Τεν Χαγκ και οι… αριθμοί!

Η πρεμιέρα της Premier League έλαβε τέλος. Τα πρώτα συμπεράσματα βγήκαν, ορισμένα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν, κάποια άλλα έπεσαν έξω και η συνέχεια αναμένεται, στη χειρότερη των περιπτώσεων, εντελώς… απρόβλεπτη. Τι κρατάμε όμως από όσα είδαμε το τριήμερο που μας πέρασε; Σίγουρα τον Χάαλαντ, τον Νούνιες με τον Σαλάχ, την ιστορική νίκη της Μπράιτον στο […]