Σύσκεψη για τον αγώνα Super Cup Ομόνοιας – Ανόρθωσης

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η οργανωτική  σύσκεψη για το αγώνα Super Cup 2021 στον οποίο θα αγωνιστούν η Πρωταθλήτρια Ομόνοια Λευκωσίας και η Κυπελλούχος Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Η σύσκεψη έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας  Ανθούλη Μυλωνά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων και λειτουργών της ΚΟΠ.

Ο αγώνας Super Cup θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, στις 21:00 στο ΓΣΠ, με τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι Άλφα. 

Βάσει των κυβερνητικών διαταγμάτων, επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων με τον αριθμό τους να είναι ίσος με το 50% της χωρητικότητας του σταδίου. Οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους ίσο αριθμό εισιτηρίων για προπώληση.

Μετά από κλήρωση, οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα καταλάβουν τη δυτική κερκίδα (πάνω και κάτω διάζωμα) και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την ανατολική κερκίδα. Επίσης, στη διάθεση των φίλων της Ανόρθωσης θα είναι το νότιο πέταλο και στη διάθεση των φίλων της Ομόνοιας, το βόρειο πέταλο. 

Η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε στα 15 ευρώ για τη δυτική και την ανατολική κερκίδα και στα 10 ευρώ για τα δύο πέταλα. Θα εκδοθούν και παιδικά εισιτήρια στην τιμή τους ενός ευρώ.  

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο εφόσον πληρείται μια από τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

-Άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα είτε με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson είτε και με τις δύο δόσεις εντός από τα αδειοδοτημένα εμβόλια της Moderna, της AstraZeneca ή της Pfizer/BioNTech.

-Άτομα που κατέχουν πιστοποιητικό με αρνητικό αποτέλεσμα από PCR ή rapidtest, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών πριν την έναρξη του αγώνα.

-Άτομα που έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες και κατέχουν βεβαίωση ανάρρωσης που δίνεται από το Υπουργείο Υγείας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΕΚ: Μαρτίνες για 1+1 χρόνια

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, Ruben Martinez για τον επόμενο ένα χρόνο και με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια. Η οικογένεια […]