ΤΟΤΕΝΑΜ: Το γήπεδο της χωράει 5,5 φορές τους κατοίκους της πόλης που εδρεύει η Μούρα!

Andreas
0 0
Read Time:44 Second

Το κάζο της Τότεναμ δημιουργεί μια πανέμορφη, για τους Σλοβένους, ποδοσφαιρική ιστορία. Η άσημη, αδύναμη και πρωτάρα σε ευρωπαϊκό όμιλο, Μούρα, πήρε τεράστια νίκη και θα μπορούσε να φιλοξενηθεί όλη η πόλη της επί 5,5 φορές στο νέο γήπεδο των «σπιρουνιών»!

Η Μούρα, έχοντας βρεθεί από το 2018 και μετά στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου της Σλοβενίας και έχοντας ιδρυθεί μόλις το 2012, κατάφερε να βρεθεί φέτος στο Conference League και να συμμετέχει για πρώτη φορά σε όμιλο ευρωπαϊκού τουρνουά.

Φυσικά είχε ηττηθεί και στα τέσσερα πρώτα ματς, μέχρι να κάνει επίσκεψη η Τότεναμ στο Stadion Ljudski vrt του Μάριμπορ (εκεί δίνει τα ευρωπαϊκά της ματς η Μούρα) και να ηττηθεί με γκολ στο 93′!

Η πόλη όπου εδρεύει η σλοβένικη ομάδα έχει 11.000 κατοίκους. Το γήπεδο των Λονδρέζων έχει χωρητικότητα 62.850 οπαδούς… Αυτό για το Fun Fact της αποτυχίας των «σπιρουνιών»…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ανακοίνωσε sold out!

Εισιτήρια τέλος για την Ομόνοια ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Η επίσημη ενημέρωση: Έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που μας αναλογούσαν για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση! Τα λέμε τη Δευτέρα!