«Χρυσή» η απίθανη Ελίνα Τζένγκο!

Andreas
0 0
Read Time:38 Second

Βραδιά όνειρο για την Ελίνα Τζένγκο η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου.
Η 19χρονη, η οποία είναι μέλος της team future της bwin, έστειλε το ακόντιό της στα 65.81μ. και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η Ελίνα Τζένγκο στην πρώτη της βολή μετρήθηκε στα 60,82. Μάλιστα, ήταν η μοναδική που με την πρώτη της προσπάθεια ξεπέρασε τα 60μ.
Κι αν το ξεκίνημα ήταν θετικό, τότε η συνέχεια ήταν πιο εντυπωσιακή. Η 19χρονη πρωταθλήτρια στη δεύτερη προσπάθειά της έστειλε το ακόντιο της στα 65,81μ κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.
Στη συνέχεια άφησε την τρίτη της βολή, η τέταρτη της μετρήθηκε στα 56.40, την πέμπτη την έβγαλε άκυρη, ενώ η τελευταία της είναι ήταν στα 64.57μ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ίντερ να την πιείς στο ποτήρι!

Αγριεμένη εμφανίστηκε η Ίντερ στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιταλίας, συντρίβοντας τη Σπέτσια με το εμφατικό 3-0 στο «Τζουσέπε Μεάτσα» για το «δύο στα δύο»!Στο 35′ ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους και στο 52′ ο Χακάν Τσαλχάνογλου διπλασίασε τα τέρματα, για να δώσει ασφάλεια στην ομάδα του. Διαστάσεις θριάμβου έδωσε ο Χουακίν Κορέα στο 82′.Για γερά νεύρα αποδείχθηκε η αναμέτρηση […]