Όσες ήττες έχει ήδη μετρήσει ο Αρτέτα, τις είχε κάνει ο Βενγκέρ σε… έξι χρόνια!

Andreas
0 0
Read Time:45 Second

Ο Μικέλ Αρτέτα μετά το 2-0 από την Τσέλσι στο «Έμιρεϊτς» και το αρνητικό ξεκίνημα με δυο άσχημα αποτελέσματα στο νέο πρωτάθλημα για την Άρσεναλ, έχει πλέον φτάσει στις 20 ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, μια επίδοση που ο Βενγκέρ την σημείωσε… έπειτα από έξι χρόνια στον πάγκο!

Ο Αρτέτα είδε τους παίκτες του να μην μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν τους «μπλε» του Λονδίνου και τον Ρομέλου Λουκάκου, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να φεύγει από το «Έμιρεϊτς» με το υπέρ της 2-0 χάρη στα τέρματα των Big Rom και Τζέιμς.

Αυτή ήταν η 20η ήττα πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο των «κανονιέρηδων» σε 60 ματς της Πρέμιερ Λιγκ (20 μήνες), μια επίδοση που πραγματικά έχει τεράστια διαφορά από την εποχή που βρισκόταν στο «τιμόνι» ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός είχε φτάσει στις 20 ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος έπειτα από… 116 παιχνίδια, που σημαίνει 6 χρόνια!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Τσέλσι: Κάνει δικό της και τον Κουντέ από την Σεβίλλη

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και η Τσέλσι, μετά τον Ρομελού Λουκάκου, ετοιμάζεται για μία ακόμη ηχηρή μεταγραφική προσθήκη. Ο λόγος για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό της Σεβίλλης, Ζιλ Κουντέ για τον οποίο οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο νεαρός […]