Κατευθυντήριες γραμμές UEFA για προπονητικά κέντρα

Andreas
0 0
Read Time:30 Second

Η UEFA απέστειλε σήμερα στις Ομοσπονδίες μέλη της τις αναθεωρημένες κατευθυντήριες γραμμές για την κατασκευή και τη διαχείριση αθλητικών κέντρων. 

Ο ρόλος της UEFA, ως αρμόδιας αρχής για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είναι να βοηθήσει τόσο τις Ομοσπονδίες αλλά και τις ομάδες γενικότερα να ανεβάσουν τα στάνταρ των προπονητικών τους εγκαταστάσεων, ετοιμάζοντας ένα οδηγό που καθοδηγεί βήμα προς βήμα τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να διαχειριστούν τις προπονητικές τους εγκαταστάσεις. 

Το σχετικό έγγραφο είναι διαθέσιμο πιο κάτω και επίσης, έχει συμπεριληφθεί και στην προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού από την ΚΟΠ για το Aθλητικό Κέντρο της Ομοσπονδίας. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Premier League: Πρωταθλήτρια στους τραυματισμούς η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες στην Premier League, ενώ μετράει μόλις δύο νίκες στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας κατρακυλήσει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μέσα στο 2021 μάλιστα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει παρουσιάσει μεγάλη πτώση στην απόδοσή της, δείχνοντας «σκασμένη» και χωρίς ενέργεια. Μεγάλο ρόλο στην αγωνιστική εικόνα […]