Έσπασε το… ρόδι στο Καζακστάν η Γαλλία

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Με αρκετή όρεξη για επίθεση και χάνοντας πολλές ευκαιρίες, η Γαλλία επικράτησε 2-0 στο Καζακστάν και πέτυχε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η ομάδα του Ντεσάν πέτυχε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Εμπαπέ να χάνει πέναλτι στο 75′.

Σχετικά νωρίς… αποφορτίστηκε η Γαλλία, καθώς πήρε το προβάδισμα στο 19’ με ωραίο σουτ του Ντεμπελέ. Οι «τρικολόρ» συνέχισαν στον ίδιο φουλ επιθετικό ρυθμό και βρήκαν το δεύτερο γκολ στο 44’ με τον Μάλι να στέλνει –άθελά του- την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, ύστερα από κόρνερ.

about:blankΣτο δεύτερο ημίχρονο, πέρασε ο Εμπαπέ για τους Γάλλους, οι οποίοι εξακολουθούσαν να χάνουν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Μάλιστα, ο επιθετικός της Παρί είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα για την ομάδα του με πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας του Καζακστάν το απέκρουσε στο 75’. Μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε το σκορ και έτσι οι «τρικολόρ» πήραν την πρώτη τους νίκη στην προκριματική φάση.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Καζακστάν-Γαλλία 0-2
(20’ Ντεμπελέ, 44’ αυτ. Μάλι)

Ουκρανία-Φινλανδία

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (31/3):

Βοσνία-Γαλλία
Ουκρανία-Καζακστάν

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο
Γαλλία 4 (3-1)
Φινλανδία 1 (2-2)
Βοσνία 1 (2-2)
Ουκρανία 1 (1-1)
Καζακστάν 0 (0-2)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πέρασε το τεστ η Ελλάδα με… αριστούχο τον Παυλίδη!

Με επιτυχία πέρασε το τεστ η Ελλάδα κόντρα στην Ονδούρα. Σε ένα ματς που ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έκανε πολλές αλλαγές και παρουσίασε μια επιθετική Εθνική, η Ελλάδα είχε πολύ καλό πρόσωπο και έδειξε πως μπορεί να δημιουργήσει, επικρατώντας 2-1 με δυο γκολ του Παυλίδη. Το ματς παρακολούθησε από τις κερκίδες και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος πιθανότατα […]