«Ίσως η ΚΟΠ να είναι ανώτερη από τη FIFA»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Για το θέμα της αύξησης των ξένων ποδοσφαιριστών: «Αυτό αποδεικνύει περίτρανα τον τρόπο που λειτουργεί η Ομοσπονδία. Το πως παίρνονται οι αποφάσεις, χωρίς μελέτη, χωρίς διαβούλευση, μονομερής αποφάσεις. Αυτή η απόφαση, μακάρι να την αφήσουν και θα αρχίσουμε να ενημερώνουμε τους ποδοσφαιριστές πως θα μπορούν να διεκδικούν όλα τα χρήματα του συμβολαίου τους. Είναι δηλαδή, μία καταστροφική απόφαση για τα σωματεία. Δεν έχει κανένα δικαίωμα κανένα σωματείο και καμία

Ομοσπονδία να αδρανοποιεί ποδοσφαιριστή. Έτσι λένε οι κανονισμοί της FIFA και της UEFA. Ίσως βέβαια, η ΚΟΠ να είναι ανώτερη».

Για την αλλαγή της προκήρυξης: «Η προκήρυξη μπορεί να αλλάξει και την επόμενη εβδομάδα. Αυτό είναι το επίπεδό μας. Δεν είναι τυχαίο που φωνάζουμε. Μας κάνουν ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη. Αυτοί είναι. Αυτά δείχνουν το επίπεδό μας. Από εμάς έχει αποσταλεί ήδη η καταγγελία στην UEFA. Στην UEFA προσπαθούν να αντιληφθούν τι γίνεται».

Για το πρωτόκολλο κατά της θερμικής καταπόνησης: «Έχουμε εκδώσει ένα πρωτόκολλο που δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια από την UEFA, επειδή δούλεψε επιστημονικός κόσμος πάνω του. Στον ΚΟΑ όμως δεν το αποδέχονται. Κουράστηκα με αυτό το θέμα, δεν θέλω να τα επαναλάβω».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην ΑΕΚ ο Μίλος Γκόρντιτς

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τnν απόκτηση με δανεισμό ενός χρόνου από τoν Red Star Belgrade, του 22χρονου (05/03/2000) Σέρβου τερματοφύλακα Milos Gordic. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια. O Gordic έχει αγωνιστεί […]