Ομόνοια για Γρηγόρη: «Τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται ανεκτές»

Andreas
0 0
Read Time:39 Second

Ανακοίνωση της επίσημης Ομόνοιας για την βομβιστική επίθεση που έγινε στην οικεία του Αναπληρωτή Προέδρου της Εταιρείας, Δημήτρη Γρηγόρη.

Αναλυτικά:

«Καταδικάζουμε την επίθεση σε βάρος του Αναπληρωτή Προέδρου, Δημήτρη Γρηγόρη και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον ίδιο και την οικογένειά του.

Τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται ανεκτές από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι μόνο δεν αλλοιώνουν τη διαχρονική μας θέση και προσπάθεια για τίμιο και καθαρό ποδόσφαιρο και αθλητισμό, αλλά μας γεμίζουν με ακόμη μεγαλύτερο σθένος και δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα αυτό.

Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και επιτέλους να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους δράστες αυτών των επιθέσεων. Διότι σε αντίθετη περίπτωση, εάν τέτοιες επιθέσεις στο μέλλον οδηγήσουν σε τραγικότερες συνέπειες, θα φέρει ακέραια την ευθύνη.

Ευχαριστούμε θερμά όσους εξέφρασαν τη στήριξή τους στον κ. Γρηγόρη».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της Χρυσής Μπάλας: Νικητής ο Λεβαντόφσκι!

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί στις στοιχηματικές, για να πάρει και 7η Χρυσή Μπάλα, ένα ανεπίσημο έγγραφο, ωστόσο, που διέρρευσε τις τελευταίες ώρες στα social media, εμφανίζει ως μεγάλο νικητή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!Σύμφωνα με τη σχετική λίστα, ο Πολωνός είναι πρώτος με 627 πόντους, και αν ισχύει […]